Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Zsír helyett olaj fórum

Zsír helyett olaj (beszélgetős fórum)


2014. júl. 9. 23:01

Köszönöm a válaszokat! :)

Kipróbálom a vajas megoldást :)

2014. júl. 9. 13:42

Én ötletem:


Mikor ugye ott van a receptben is h dinszteld meg a hagymát.. akkor az ember nyúl az olajért. nos, ne tegye. én semmi másban, mint VÍZBEN csináltam mind ezt. nyilván kevés víz, ami ehhez kellett. az íze ugyanolyan lett pl a pörköltnek amit csináltam. Próbáljátok ki! :) Ha mégsem menne, két csepp olivaolaj segíti a felforrósodást

8. forrest2010 (válaszként erre: 3. - Zebracsikó)
2014. júl. 9. 11:40
Jó ötlet ! én is kipróbálom !
7. 82d45dcd14 (válaszként erre: 3. - Zebracsikó)
2014. júl. 9. 11:33

Ezt a tejszínes dolgot majd kipróbálom!

köszi!

2014. júl. 9. 11:30

:)


Én a kalácsot margarinnal gyúrom, na de ahány ház, annyi....;)

2014. júl. 9. 11:29
Nyugodtan tegyél olajat, nekem most keleszti a gép a kakaós csiga tésztáját, olajjal, instant élesztővel.
4. linksys (válaszként erre: 1. - Bogyóka9999)
2014. júl. 9. 11:29
Szia, inkább vajat.
2014. júl. 9. 11:28

gyakran sütök kelt tésztákat, kalácsokat, mindig VAJ a zsiradék benne.


És ha igazán foszlósat akarsz, akkor nem tejben, hanem tejszínben futtatod fel az élesztőt!

2014. júl. 9. 11:27
VAJAT használj!!!!!
2014. júl. 9. 11:26

Sziasztok!


Holnap szeretnék kelt tésztás mákos kalácsot készíteni a barátomnak. Mit gondoltok, ha a zsírt olajjal helyettesítem(illetve ilyen instant élesztőt használok), az ugyanúgy rendben lesz?

Külföldön tartózkodom és nem igazán találok itt normális zsírt, ezért gondoltam,hogy inkább olajat tennék bele egy kicsit.


Vélemény?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook