Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ

Zserbógolyók recept

A Zserbógolyók hozzávalói:
15 dkg aszalt sárgabarack
két evökanál narancslikör+1 kanál viz
15 dkg darált dio
2 e. k.porcukor
1 e.k.baracklekvár...
a bevonathoz...15 dkg.étcsokoládé
1,5 evökanál olaj


A Zserbógolyók elkészítési módja:
A barackot felapritjuk majd meglocsoljuk a nararancslikörrel és az 1 kanál vizzel..egy fél orát állni hagyuk,mamajd krémesre zuzzuk,hozza adjuk a többi hozzavalot és jol összedolgozzuk s egy kis idöre a hüttöbe tegyük dermedni..Utánna golyokat csinálunk belöle és ezeket é is 1 orára a hüttöbe rakjuk..dermedés után pedig fogpiszkálora szurva mindeniket bele forgatyuk az olvasztott csokoládéba..lecsöpögtetjük..és fogpiszkáloval eggyütt valamire felszurva hogy ne döljenek és ragadjanak össze megint be rakjuk hülni....miután megdermedtek le szedjük a fogpiszkálokrol és jo étvágyat hozzá..


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A zserbógolyók elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook