Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Zsályás sertésszűz párolt almával recept

Zsályás sertésszűz párolt almával recept

Elkészítési idő 60 perc

A Zsályás sertésszűz párolt almával hozzávalói:
1,5 kg sertésszűz
40 dkg szeletelt bacon

bors
zsálya
fokhagyma
4-5 db alma
édesítőpor
fahéj
olaj
vaj


A Zsályás sertésszűz párolt almával elkészítési módja:
A húst 5 cm vastag szeletekre vágom, majd a fűszerekkel jól bedörzsölöm. A szeletelt bacont kiterítem a vágódeszkára, és egyenként beletekergetem a hússzeleteket, majd ezeket kevés olajjal kikent tepsibe egymás mellé rakosgatom. 45 perc alatt 180 fokos sütőben készre sütöm. Az almát cikkekre vágom, majd a felhevített vajon megpárolom a fahéjjal és az édesítőszerrel. A tányér közepére tálalom a húst, és körbe az almát.


Kategória: Húsételek receptjei


A zsályás sertésszűz párolt almával elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook