ZooMumba... (beszélgetés)
semmi nyusznyusz, mindenki beteg lesz, Te lehetsz Dr. professzor Nyuca :D
kezet foghatunk modesza, csak nekem Billből és zebrából vegyesen van 21 :DDD ennyi napja kisszafarizok és nem jön se fekete jány, se fekete fiú...
:))
van jobb ötletem használjuk őket eleségnek. építünk mészárszéket.az oroszlánjaimnak pedig megevszem a zebráidat vacsorára :)))
Hogy még csak 10-nél tartasz... Érezd az iróniát...:DDDD
Lassan indíthatnának valami cirkuszos játékot is, hogy az itt felesleges megnyert állatokat ott tudjuk hasznosítani...
őrizgettem a forgatásokat:
560 pp
560 pp
1 gorilla
5 szuperorvosság
fú nem emlékszem már hogy volt, de mintha meg lehetett volna venni 300.000 pp-ért, a nagyobb állatkertet anno, de most tök máshogy van a GYIK-ba
Ha már végképp nem férsz el az állatkert alap területén, akkor van több lehetőséged is, hogy bővítsd a területet.
Minden 10-ik szint után automatikusan bővül az állaltkert. Ha azonban nem szeretnél várni, hamarabb is szert tehetsz a nagyobb állatkertre. Kattints a játéktér szélén található erdőre. Ekkor Zoodollárért vásárolhatod meg az extra helyet.
Ha az 5. szinten megvásárolsz egy bővítést, akkor a 10. szint elérésével nem fogod megkapni az ingyenes területet is. Ugyanez értendő a többi szintnél is.
Hogy lássátok melyik szint után mekkora terület áll rendelkezésre, ajánlom áttanulmányozni az alábbi képeket.
Alapszint:
1.növekedés ( 10. szint, vagy 10 ZooDollár)
2. növekedés( 20 szint, vagy 15 ZooDollár)
3. növekedés (30. szint, vagy 25 ZooDollár)
4. növekedés (40. szint, vagy 50 ZooDollár)
5. növekedés (50. szint, vagy 100 ZooDollár)
6. növekedés (60. szint, vagy 200 ZooDollár)
7. növekedés (70. szint, vagy 300 ZooDollár)
8. növekedés (80. szint, vagy 400 ZooDollár)
az biztos, hogy én ZD-t nem adtam érte, de az sem tűnt fel, hogy 5 szintenként nagyobb lenne...
erikbo35
szomszedokat keres
kosszi
áááááááááááááááá, Te mázlista :DDD
babli megyek megkereslek, há naná, hogy bejelöllek, pont téged hagynálak ki :DDDD
van olyan állat, amiből 3-at, van olyan, amiből 2-őt és van, amiből 1-et, de erre rá fogsz jönni, amint beleraksz 1-et, mutatja még, mennyit lehet
minél több állatod van, annál több a látogató, több a pénz is meg a tapasztalat pont is, hamarabb lépsz szintet
a mancsnyom meg a kifutók fejlesztéséhez kell, szebb lesz tőle, meg növeli a TP-t
ha hüleséget mondtam, javítson ki valaki...
Sziasztok!
Tegnap kezdtem el a játékot és még nem minden világos.
Hány pár állatot lehet egy kifutóba tenni?
Lesz valami előnye, ha egynél több pár van?
A mancsnyomos fejlesztésnek mi a haszna?