Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Zöldségragus tarja recept

Zöldségragus tarja recept

A Zöldségragus tarja hozzávalói:
4 szelet (kb.40 dkg sertéstarja)
1 pár virsli
5 dkg kifejtett zöldborsó
1 paradicsom
1 paprika
1 fej vöröshagyma
4 evőkanál olaj
liszt,só,őrölt bors
köretnek: 20 dkg rizs
1 csomó zöldpetrezselyem, só


A Zöldségragus tarja elkészítési módja:
A megmosott hússzeleteket kissé kiverjük, sóval meg őrölt borssal fűszerezzük, lisztbe forgatjuk, és a forró olajban mindkét oldalát pirosra sütjük. Ezután a sült húst kivesszük, félretesszük, és a visszamaradt zsiradékban üvegesre pároljuk a megtisztított, felszeletelt hagymát. Hozzáadjuk a lehéjazott, karikákra vágott virslit, a kifejtett borsót, a kicsumázott, szeletekre vágott paprikát meg a paradicsomot. Megsózzuk, lefedve puhára pároljuk, majd zsírjára sütjük, és ráhalmozzuk a melegen tartott hússzeletekre. Sós vízben párolt petrezselymes rizzsel tesszük az asztalra.


Kategória: Egytálételek receptjei


A zöldségragus tarja elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook