Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Zöldségfelfújt, ahogy agis készíti recept

Zöldségfelfújt, ahogy agis készíti recept

Elkészítési idő 70 perc

A Zöldségfelfújt, ahogy agis készíti hozzávalói:
400 gramm mindenféle friss vagy fagyasztott zöldség
450 gramm tejföl
3 tojás
2 ek. keményítő
150 gramm reszelt füstöltsajt
100 gramm krémsajt
só, bors
kevés vaj


A Zöldségfelfújt, ahogy agis készíti elkészítési módja:
A zöldségeket citromos sós vízben nem túl puhára pároljuk. A tejfölt elkeverjük a tojással, a keményítővel, kevés sóval, borssal. Kivajazott jénaiba borítjuk az előpárolt zöldségeket, leöntjük a tojásos tejföllel és rátesszük a sajtot. 45 percig sütjük 180 fokon (légkeveréses sütőben 150 fokon).


Kategória: Egytálételek receptjei


A zöldségfelfújt, ahogy agis készíti elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook