Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Zöldséges stefánia vagdalt recept

Zöldséges stefánia vagdalt recept

A Zöldséges stefánia vagdalt hozzávalói:
20 dkg darált hús
10 dkg csiperke gomba
1 db vörös hagyma
fél fokhagyma
10 dkg lila káposzta
5 dkg kaliforniai paprika
14 dkg répa
7 db tojás(5 db főzve)
10 dkg zabpehely (durvára örölve)
3 mk. utifű maghély
3 dkg szezám pehely (elmaradhat)


Zöldséges stefánia vagdalt

A Zöldséges stefánia vagdalt elkészítési módja:
A húst és a gombát késes darálóval pépesítettem, a zöldségeket hozzá reszeltem.
Közben 5 tojást feltettem főni.
2 nyers tojást felvertem és hozzá tettem a zab örleményt és az utifű maghély is bele került.
Félre tettem hogy megduzzadjanak.
Közben a tojásokat hideg vízzel lehűtöttem és megpucoltam,
majd minden hozzávalót összekevertem és sütő papirral bélelt formába igazítottam a nassza felét és a közepébe helyeztem a főtt tojásokat majd rákanalaztam a massza másik felét és eligazítottam. A sütőt 170 fokra elő melegítettem es a formát alufóliával letakarva 40 percig sütöttem,majd kivettem és meg szórtam a tetejét a szezám pehellyel.
Fólia takarás nélkül még 20 percig sütöttem.

1 szelet Kb 6-7 dkg =167 kcal és 9 ch



Kategória: Zöldséges ételek receptjei

A receptet beküldte: , jan. 27. 08:40
A zöldséges stefánia vagdalt elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook