Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Zöldséges-májas töltött dagadó recept

Zöldséges-májas töltött dagadó recept

A Zöldséges-májas töltött dagadó hozzávalói:
1 sertésdagadó
2 sárgarépa
2 fehérrépa
1 kisebb zeller
2 tojás
1/4 kg máj

bors
olívaolaj
20 dkg csiperkegomba


A Zöldséges-májas töltött dagadó elkészítési módja:
A dagadót felszúrjuk óvatosan (ha nem tudjuk megcsinálni, kérjük meg a hentest!). A zöldségeket egészen apró, 1-3 mm-es kockákra vágjuk. A májat is felvágjuk minél apróbbra. A zöldségeket és a májat megpároljuk-pirítjuk az olívaolajon, sózzuk, borsozzuk. A májas zöldséget kihűtjük, hozzákeverjük a tojásokat. Megtöltjük a dagadót, a végét lezárjuk egy hústűvel. Sűrűn locsolgatva készre sütjük. Kb. 15 perc pihentetés után felszeleteljük.


Kategória: Húsételek receptjei


A zöldséges-májas töltött dagadó elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook