Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Zöldséges-húsos nyárs recept

Zöldséges-húsos nyárs recept

A Zöldséges-húsos nyárs hozzávalói:
15 dkg koktél-virsli,
1 sárga kaliforniai paprika,
20 dkg koktél paradicsom,
20 dkg apró gomba,
2 kis fej lilahagyma,
1 kisebb cukkini.

A fokhagymás olajhoz:
3 gerezd fokhagyma,
1 dl olívaolaj.

Az összeállításhoz:
4 hurkapálca, előtte vízbe áztatva.


A Zöldséges-húsos nyárs elkészítési módja:
Olajban a fokhagymát gyenge tűzön felfőzzük, majd kb. 2-3 perc után leszűrjük és félre tesszük. A nyársakra tetszés szerinti sorrendben felfűzzük a zöldség és hús falatkákat, majd a félre tett fokhagymás olajjal vékonyan megkenjük a nyársra húzott falatokat. Végül 220 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt, alufóliával előkészített tepsin megsütjük.


Kategória: Húsételek receptjei


A zöldséges-húsos nyárs elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook