Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Zöldséges-halas szarvacskák recept

Zöldséges-halas szarvacskák recept

Elkészítési idő 30 perc
Zsírszegény Zsírszegény

A Zöldséges-halas szarvacskák hozzávalói:
50 dkg szarvacska durumtészta,
50 dkg mirelit leves zöldségkeverék,
2 doboz olajos halkonzerv,
1 fej vöröshagyma,
2 gerezd fokhagyma,
2 dl főzőtejszín,
Ízlés szerint: patikasó, őrölt színes bors, petrezselyemlevél


A Zöldséges-halas szarvacskák elkészítési módja:
A tésztát kifőztem. A mártáshoz egy nagyobb serpenyőben a halakról leöntött olajon megpároltam a felkockázott hagymákat. Hozzáadtam a zöldségeket és kevés vizet löttyintve alá kb. 20 perc alatt fedő alatt puhára pároltam. Ezután összekevertem a halkonzervekkel, a tejszínnel és a fűszerekkel. Újraforrás után már tettem is bele a kifőtt tésztát és azonnal tálaltam. Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Halas ételek receptjei


A zöldséges-halas szarvacskák elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook