Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Zöldség ágyon sült tengeri hal recept

Zöldség ágyon sült tengeri hal recept

Elkészítési idő 30 perc
Kalóriaszegény Kalóriaszegény

A Zöldség ágyon sült tengeri hal hozzávalói:
1kg fagyasztott vegyes zöldség,vagy lehet idény zöldség is.
1kg fagyasztot tengeri hal filé.
kevés vaj.
citrom.
halak füszerkeverék(kotányi)


A Zöldség ágyon sült tengeri hal elkészítési módja:
Egy nagy tüzálló tálat kikenünk kevés vajjal,rárakjuk a vegyes zöldséget ugy fagyasztva ahogy van,ennek a tetejére fektetjük rá a fagyasztott halszeleteket,és jó alaposan megszórjuk a füszerkeverékkel,só nem kell rá mert az is van benne,a füszerből jó ha jut a zöldségre is,a tetejére kockára vágott vaj darbkákat rakunk,hogy sütésközben a hal nelegyen tul száraz,majd az egészet meglocsoljuk a citrom levével,és kb.20-30perc alatt készre sütjük,ha kész van még izlés szerint további citromot lehet adni hozzá.

Ha idény zöldséget használunk,azt egy kicsit előre kell párolni,vagy sütni,különben ropogós marad,de sokat pont ezt kedvelik benne...


Kategória: Egytálételek receptjei


A zöldség ágyon sült tengeri hal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook