Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Zöldcitromban pácolt lazac recept

Zöldcitromban pácolt lazac recept

Elkészítési idő 80 perc

Kalória 0%
Zsírtartalom 0%
Szénhidráttartalom 0%

A Zöldcitromban pácolt lazac hozzávalói:
1 Lime
1 Csokor Friss Kapor
2 Gerezd Zúzott Fokhagyma
Lazacfilé


A Zöldcitromban pácolt lazac elkészítési módja:
A lime levét kicsavarjuk, A csokor friss kaporral, 2 gerezd zúzott fokhagymával alaposan elkeverjük. Ebbe pácoljuk a lazacot 1 órán át, majd tálaljuk.

Ha szaftosabbra szeretnénk sütni a lazacot akár egy éjszakán át is pácolhatjuk!


Kategória: Húsételek receptjei


A zöldcitromban pácolt lazac elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook