Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Zöldborsós párizsi kosárkák recept

Zöldborsós párizsi kosárkák recept

A Zöldborsós párizsi kosárkák hozzávalói:
8 szelet párizsi(3 mm)
40 dkg zöldborsó(mirelit is lehet)
6 dkg margarin

1 cs.petrezselyem zöld


A Zöldborsós párizsi kosárkák elkészítési módja:
A zöldborsót enyhén sózott vízben roppanósra főzzük.Leszűrjük és diónyi margarinnal és finomra vágott petrezselyemzölddel összekeverjük.
A párizsi szeletek egyik oldalát serpenyőben felmelegített margarinban hirtelen kisütjük.A hő hatására kosárka formára kunkorodnak.
Forrón megtöltjük a vajas zöldborsóval,és azonnal tálaljuk.
Körete párolt rizs.
Majonézt is kínálhatunk hozzá.



Kategória: Zöldséges ételek receptjei

A receptet beküldte: , ápr. 5. 22:20
A zöldborsós párizsi kosárkák elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook