Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Zöldborsós gombaragu recept

Zöldborsós gombaragu recept

A Zöldborsós gombaragu hozzávalói:
Zöldborsós gombaragu

20 dkg fagyasztott zöldborsó
2 fej nagy csiperke gomba
Hagyma
egy gerezd fokhagyma
só,bors,petrezselyem zöldje
pici oliva olaj
100 g görög joghurt


Zöldborsós gombaragu

A Zöldborsós gombaragu elkészítési módja:
Az apróra vágott hagymát pici oliván megfonnyasztjuk és bele reszeljük a fokhagymát,majd rádobjuk azonnal a feldarabolt gombát és megsózzuk.Ízlés szerint fűszerezzük,majd kis idő múlva zöldség lét vagy kevés vizet öntünk rá és fedő alatt pár percet pároljuk. Amikor fél puha a fagyasztott borsót is hozzá tesszük és együtt fözzük amig elpárolog a leve. A végén 100 g görög joghúrttal nyakon öntjük .


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A zöldborsós gombaragu elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook