Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Zöldborsós csirkemáj recept

Zöldborsós csirkemáj recept

A Zöldborsós csirkemáj hozzávalói:
1 kg csirkemáj,
2 fej vöröshagyma,
2 gerezd fokhagyma,
20 dkg fagyasztott zöldborsó,
2 evőkanál liszt,
só,
bors,
pirospaprika,
majoránna


A Zöldborsós csirkemáj elkészítési módja:
A csirkemájat megtisztítása után vékony szeletekre szeljük. A hagymát apróra vágjuk és megdinszteljük. Hozzáadjuk a csirkemáj szeleteket és rövid idő alatt fehéredésig sütjük. Majorannával, borssal és aprított fokhagymával ízesítem. Ezután a tűzről levéve meghintem a 2 evőkanál liszttel és a pirospaprikával. Visszatesszük a tűzre és annyi vízzel öntjük fel ami ellepi a májat. Ízlés szerint sózzuk. Ha felforrt hozzáadjuk a 20 dkg zöldborsót és készre pároljuk. Párolt rizzsel tálaljuk.


Kategória: Egytálételek receptjei


A zöldborsós csirkemáj elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook