Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Zöldbableves kovászos uborkával recept

Zöldbableves kovászos uborkával recept

A Zöldbableves kovászos uborkával hozzávalói:
1 szál lángolt kolbász,
2 pár virsli,
1/2 kiló zöldbab,
2 db kovászos uborka,
kapor,
1/2 pohár joghurt,
1/2 pohár tejföl,
1 db paradicsom.


A Zöldbableves kovászos uborkával elkészítési módja:
A zöldbabot feldarabolom és a karikákra vágott kolbásszal, kis szeletekre vágott kovászos uborkával meg a paradicsommal megfőzöm. Egy tálban kevés liszttel elkeverem a fél pohár joghurtot és a fél pohár tejfölt, apróra vágott kaprot, esetleg kis cukrot, borsot teszek bele, majd ezzel behabarom a levest. Feldarabolom a virslit és az összeforró levesbe rakom. Pirított kenyérkockákkal tálalom.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A zöldbableves kovászos uborkával elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook