Zöld diéta! KI tart velem? (beszélgetés)
Szió,54.7-et,kukk bele a naplómba A részletekért:))
Neked?
Akkor nyomjuk tovább:))
tegnap járt le az egy hét. Folytatom én is tovább.Most érzek megint kitartást magamban:-)
Vicus mit mutatott a mérleg?
Gratula!!!!!!!!!! Ügyes vagy!!
Kitartás mindenkinek!!!!!!!:)
Sos segítség kéne...
Szerintetek a Zöld diétán belül a "kínai"-s főtt,panír nélküli zöldségek megengedettek?
Holnap kezdem megint de a lénapot most zöldségevéssel váltom ki,mert úton leszek..
Hm ez az alma jól hangzik!Holnap ki is próbálom!
amire én kattantam rá: répát meg zellert reszelek le és tökmagolajat teszek rá.
Kismajacka!Nem tudom még meddig folytatom a diétát,nagyon jól bírom,nem kívánok mást...De ez persze függ a keddi mérlegtől is...Parázok rendesen...
Mókica,azért a gebétől én nagyon messze vagyok(sajnos...),büntiből vittem lejjebb a célsúlyt:)))Ha ezt elérem akkor az 53 simán tartható lesz mindig..
Szió:))
A kettévágott,kimagozott(héj marad)almákat egy nagy tálban berakom a mikróba 6-7percre a legnagyobb fokozaton,és ha langyos lehet hamizni.Én nagyon nagyon imádom:))
Itt vagyok:-)
Minden nap később értem haza és már nem volt kedvem bekapcsolni a gépet:-(
a közérzetem változó. Délelőtt mindig könnyebbnek érzem magam. délutánra néha felpuffadok és olyankor olyan rosszul érzem magam és elkeseredem, hogy van-e értelme..De azért összességében jó, jobb.Ti hogy vagytok?
Halihó:D
Vicus! A sült almát hogy csinálod?????????
Oke :D
Mosz ugy is jon a karacsony..ilyenkor nem dietazunk :O)
Én is figyellek baba!!! Hajrá..hajrá!!!:))
Az első diétánál 53 volt a cél..most leljebb adtál?:))
Ha megint kiéhezteted magad,nem fogsz tudni ellenállni a kajáknak és újra felmész 56ra!! nem akarok beleszólni, csak a szervezet mindig figyelmesztet!! Óvatosan azért!!! nem muszj gebére fogynod!!!;-)
(csak jót akarok)
Itt vagyok, olvaslak:DDD Mindig benézek, ki hogy áll, de irni már nem mindig tudok...
De szoritok, drukkolok, kitartást kivánok mindenkinek!!!!!! És gratulálok mindenkinek amit eddig elért!!!!
Vicus Te meddig tervezed a zöld diétát folytatni??? Jövő héten újra kezded??? Karácsonyig csinálod?????
3hét alatt 4-5kg-ot,ha jól emlékszem...
Most 51kg-ra szeretnék lemenni karácsonyig,a jövő hét kedden mérek ekkor telik le az 1.hét.Most nem tudom mennyi vagyok szombaton 56kg voltam,de vasárnap még pizzáztam...Szóval sokat kell még leadnom:((
Hogy megy a mai nap?
nem, a lénapot már kihagyom.6-7 kg-t szeretnék fogyni. egy ideje nem tudok megszabadulni fránya 5kg-tól, aztán a sok jojó miatt kúszik csak felfelé:-(
a mozgással nálam nincs baj, hanem a kajálással!...
azért is jó nekem az effajta diéta, mert akkor tudom, hogy csak ezt ehetem és véletlenül sem csúszhat be szendvics, édesség..
azt írtad te ezzel érted el az álomsúlyt. mennyit fogytál akkor és mennyi idő alatt? olvastam a korábbi írásokat de úgy egyszerre olyan sok volt, nem emlékszem rá..most mennyit szeretnél fogyni?
Szióka,üdv köztünk:))
Holnap lénapozol akkor?Vagy a mai volt a kezdés zöldség-gyümivel?
Mennyit szeretnél fogyni?
Tornázni szoktál?
Sziasztok!
én is csatlakoznék!
Korábban már csináltam 5 napig zöldség-gyümölcs kúrát és jobban éreztem magam tőle.
Ma megint nekiálltam, igaz nem folyadéknappal kezdtem, hanem délelőtt gyümölcsöt ettem, délután zöldséget.
A hétvégén elolvastam a korábbi írásaitokat és nagyon lelkesítettek a sikereitek, no meg, hogy milyen jó kis csapat lett belőletek.Úgyhogy gondoltam a hétvégi Miki-csokik után ismét megpróbálom de most hosszabbra tervezem.
Hajráá csajok:))
Boci gartulaaa:!!!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Holnaptól Norbi update diéta! Ki tart velem?
- Újra nekiállok diétázni! Lenne kedved velem tartani?
- 2 hetes "bécsi diéta" 09.30.-tól. Velem tartasz?
- Zsírbontó keménymag - 90 nap mozgással és diétával július 18-tól. Ki akar velem tartani?
- Káposzta diéta! Ki tart Velem egy hétig holnaptól?