Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Zágrábi krémes recept

Zágrábi krémes recept

A Zágrábi krémes hozzávalói:
Krém:
1,5 l tej
6 tojás sárgája
2 csomag vaníliás cukor
15 dkg cukor
25 dkg rétes liszt
Ebből krémet főzni, ha kihűlt 12 dkg margarint hozzákeverni.

Hab: 6 tojás fehérjét 10 dkg cukorral gőz fölött habosra verünk

Máz: 23dkg porcukor
3 evőkanál kakaópor
4 evőkanál forró víz
Ezt felfőzni, ha kihűlt 5dkg vajat bele.


A Zágrábi krémes elkészítési módja:
Közepes nagyságú tepszibe kekszet rakunk, rátesszük a krémet ismét egy sor keksz erre kerül a hab, végül a tetejére óvatosan ráfolyatjuk a csokimázat.

pl albert keksz


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A zágrábi krémes elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook