Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Reform ételek receptjei » Zabpogácsa (bio céklával) recept

Zabpogácsa (bio céklával) recept

A Zabpogácsa (bio céklával) hozzávalói:
25 dkg túró
1 kávéskanál só
2 tojás
2 ek. zabkorpa
4 ek. zabpehely
pici bors
tetejére 15 dkg sajt


Zabpogácsa (bio céklával)

A Zabpogácsa (bio céklával) elkészítési módja:
A hozzávalókat összekevertem, fél órát állni hagytam, evőkanállal kis halmokat tettem a sütőpapírral bélelt tepsibe, tetejüket megszórtam reszelt sajttal, 180 fokon előmelegített sütőben 20 percig sütöttem. 15 db pogácsa lett ebből a mennyiségből.


Kategória: Reform ételek receptjei

A receptet beküldte: , febr. 27. 13:21
A zabpogácsa (bio céklával) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook