Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Zabpelyhes zöldségfasírozott recept

Zabpelyhes zöldségfasírozott recept

A Zabpelyhes zöldségfasírozott hozzávalói:
levesben főtt zöldségek
2-3 áztatott zsemle
3 nyers tojás
3 gerezd fokhagyma

étolaj
törött pirospaprika
petrezselyemzöldje
3 evőkanál zabpehely


A Zabpelyhes zöldségfasírozott elkészítési módja:
A zöldségeket villával összetörjük,hozzáadjuk a zabpelyhet, tojásokat,a kinyomkodott zsemlét,az apróra tört fokhagymát. Izlés szerint sózzuk,paprikázzuk,elkeverjük felaprított petrezselyemmel. Kis pogácsákat formálunk belőle. Olajozott sütőben megsütjük. Tálalhatjuk mártásokkal,rizzsel, burgonyával.

Bármilyen fasírozottat csinálunk,jobb sütőben megsütni.Egészségesebb, egyszerűbb, és gazdaságosabb.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A zabpelyhes zöldségfasírozott elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook