Zabpelyhes puszedli recept

Elkészítési idő 30 perc

A Zabpelyhes puszedli hozzávalói:
2 tojássárgája
20 dkg méz
10 dkg zabpehely
10 dkg kókuszreszelék
5 dkg szezámmag
2 ek. napraforgóolaj


A Zabpelyhes puszedli elkészítési módja:
A tojássárgáját felverjük, majd állandó keverés mellett belecsurgatjuk az olajat és a mézet. Belekeverjük a zabpelyhet, kókuszreszeléket, szezámmagot, és jól összedolgozzuk. A masszából vizes kézzel diónyi darabokat csípünk, ezeket ellapítjuk. A puszedliket sütőpapírral béleltt tepsibe helyezzük, 15 perc alatt (180 oC-on) aranybarnára sütjük. A masszába tehetünk apróra vágott aszalt fügét.


Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei


A zabpelyhes puszedli elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook