Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Zabpelyhes husi (BA. 1. szakasz) recept

Zabpelyhes husi (BA. 1. szakasz) recept

Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Zabpelyhes husi (BA. 1. szakasz) hozzávalói:
Olivaolaj
Apróra vágott hagyma

Bors
Vega-mix
Pirospaprika
Kockára vágott csirkemell
Zabpehely
hozzávalók mennyiség függvényében változnak


A Zabpelyhes husi (BA. 1. szakasz) elkészítési módja:
Pörkölt alapot készítünk, hozzáadjuk a húst, vízzel felöntjük, éppen ellepje. Ha a hús majdnem megfőtt, tegyünk hozzá zabpelyhet izlés szerint, ezzel együtt főzzük kb. 20 percig, majd zárjuk el, fedjük le, hogy a zabpehely megpuhulhasson és magába szívja a nedvességet, ha teljesen felszívta a folyadékot, megkeverjük. Kész.

Olyan mint a tarhonyás hús.


Kategória: Húsételek receptjei


A zabpelyhes husi (ba. 1. szakasz) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook