Zabpehelycsók recept

Elkészítési idő 30 perc

A Zabpehelycsók hozzávalói:
10-15 dkg margarin
25 dkg zabpehely
8 dkg cukor
8 dkg liszt
1/2 sütőpor
1 vaníliáscukor
2 tojás
bevonócsoki


A Zabpehelycsók elkészítési módja:
A zabpelyhet a margarinon megpirítjuk,rászórjuk a cukrot,megolvasztjuk.Levesszük a tűzről,hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, a tojásokat.Kis halmokat készítünk,közepes hőfokon kb. 15 percig sütjük.(Kriszta barátnőm szerint 7 is elég az ő sütőjében)

Ez forró csokihoz egy jó "barátnős" estére kiváló


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A zabpehelycsók elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook