Főoldal » Receptek » Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei » Zabkorpás piskóta (update 1) recept

Zabkorpás piskóta (update 1) recept

Elkészítési idő 25 perc

A Zabkorpás piskóta (update 1) hozzávalói:
- 3 tojás
- 7 ek zabkorpa
- 2 ek édesítő
- 1/2 tk szódabikarbóna
- 2 ek víz
- 1 tk vanília aroma


A Zabkorpás piskóta (update 1) elkészítési módja:
A tojások sárgáját 1 ek édesítővel, a zabkorpával, szódabikarbónával, vízzel, aromával elkeverem, majd hozzáadom az 1 ek édesítővel felvert tojásfehérjét. Sütőpapírral kibélelt (kb. 18x28 cm-s) tepsiben kb. 15 percig sütöm. (gázon 4-es fokozat)

Lehet variálni is, pl. kakaóval és rumaromával.


Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei


A zabkorpás piskóta (update 1) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook