Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Zabkorpás piskóta recept

Zabkorpás piskóta recept

Kalóriaszegény Kalóriaszegény

A Zabkorpás piskóta hozzávalói:
6 db tojás
10 evőkanál zabkorpa
1 teáskanál olívaolaj
édesítőszer
víz
szódabikarbóna vagy szalalkáli


A Zabkorpás piskóta elkészítési módja:
A tésztát folyékony és porédesítővel egyaránt készítheted, akár vegyesen is. Körülbelül hat deci vízzel összeáll a tészta. Nem kell attól tartanod, hogy leragad, ha egy teáskanál olívaolajjal kikened a tortaformát, mielőtt beleteszed. Gondosan előmelegített sütőben 10-12 perc alatt elkészül. Ezalatt ne nyisd ki a sütő ajtaját! Nagyon finom!


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A zabkorpás piskóta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook