Zabgaluska recept

Elkészítési idő 25 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény

A Zabgaluska hozzávalói:
1 tojás
4 dkg zabkorpa
1 tk.zabpehely

petrezselyem levél


Zabgaluska

A Zabgaluska elkészítési módja:
1 tojást felverünk és megsózzuk,majd hozzáadjuk a zabkorpát és az apróra vágott petrezselyem levelet. Én egy teás kanál zabpelyhet is szórtam bele. 30 percig állni hagyjuk amíg a zabkorpa megdagad. Utána forrásba lévő sós vízbe szaggatjuk és kifőzzük. Most egy gomba levesbe ettük,de bármilyen zöldség leves harmonikus kiegészítője.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A zabgaluska elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook