Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ

Zabgaluska recept

Elkészítési idő 25 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény

A Zabgaluska hozzávalói:
1 tojás
4 dkg zabkorpa
1 tk.zabpehely

petrezselyem levél


Zabgaluska

A Zabgaluska elkészítési módja:
1 tojást felverünk és megsózzuk,majd hozzáadjuk a zabkorpát és az apróra vágott petrezselyem levelet. Én egy teás kanál zabpelyhet is szórtam bele.
30 percig állni hagyjuk amíg a zabkorpa megdagad.
Utána forrásba lévő sós vízbe szaggatjuk és kifőzzük.
Most egy gomba levesbe ettük,de bármilyen zöldség leves harmonikus kiegészítője.



Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei

A receptet beküldte: , nov. 13. 08:18

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook