Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
a múltkor láttam egy kb vele egy idős fiút :) teljesen aranyszínű volt - nagyon szép!! és ugyanilyen hosszú bundával :))
nem bírtam ki, hogy meg ne vakargassam kicsit, a néni meg csak nézte milyen bolonddal hozta össze a reggeli körútja :DDD
Na lassan lépek!
Majd este felnézek képek ügyében!
További szép napot! Sziasztok!
Nem hiszem hogy van baja, de azért mutassátok meg a dokinak, legalább megnyugtat...
Biztos hogy azért pörgött mert új volt a hely...
Az ezüst kolloid nincs külön nekik való, az kell ami az embernek kell. Abból kell tenni a vizébe.
Na akkor ne is láss, de most már tudom hogy mik a tünetek.
De elég durva, hogy így rendeztek le a múltkor a dokinál...
Lehet ilyen orvoshoz nem vinném a kutyám.
A miénk a végsőkig küzdött érte. Minden esélyt megadott neki.
Ja és fel kellett volna, hogy ajánlják, hogy elküldik a székletét parvo tesztre. Igaz, hogy 10e ft, de ha kell kifizeti az ember. Nekünk azt mondta a dokinő, hogy tuti, hogy az, már érezni lehetett azt a különleges büdöset rajta, a székletén, szóval inkább a kezelésére költöttük a pénzt!
:-DDDDDD
Mennyi idős?
5 kilós?????? Hát ő egy óriásss.... :-DDDD
Nem is hallottam 5 kg-os yorkiról. Azt tudtam, hogy a normál méret 3-4 kg körül van.
De jó, reméljük nem lesz gond a szülésnél. A piciknél sok a császár...
A háta hosszát a nyaka aljától a farka tövéig kell mérni.
Roxi képeit én is nagyon várom, reméljük ma ideér... :-D
igen van, de én még nem akarom, talán jövő ilyenkor, hogy kifejlődjön rendesen, aminek ki kell :))
nagyon várom már a roxi képeit is!! :))
hogy kell mérni a háta hosszát?
a súlya az 5 kg, talán néhány grammal fölötte van :))
Komoly? Van vőjelölt? Gratula! Biztos édik lesznek a picik! :-)
Lesz bajod velük... De annyira élvezném, ha vagy 3 mini baba szaladgálna körülöttem, csak az a baj, hogy utánna nem tudnám eladni őket :-D
ugye? :)
ezért írtam volna a múltkor a roxi-nak is (ha jól emlékszem ő problémázott a színén), hogy a végén úgy is mindegy a színe és a mérete, hiszen azért fogja majd szeretni amilyen :))
még annyit, hogy nagyon tetszik az a kép ahol 3-an vannak :)
majd én is elhozatom "leendő vőmet" :))) a sógornőmmel és ha tudok csinálok róluk egy képet együtt - a fiúnak áll a füle :)) és nagyon szép - ugye, nekünk a fül az nem, de nagyon szép ő is, így biztosan majd nagyon édi kutyik lesznek a közösből :)))
Hát az tuti, hogy nem ez alapján szeretjük, vagy nem... Én se bánnám, ha lenne bármilyen szépséghibája.
De tényleg ilyen fogtisztítós rágóka az kell nekik!
Bocsi, hogy szólok, de nyomd már ki a caps lockot, ha lehet :)
Tőlem 2 utcányira van egy már nem fiatal nőstény és neki is ilyen az alsó álkapcsa/fogsora. Jó pár évet megélt már :) tehát, ha te szereted, akkor nem lehet gond.
vigyázz a fogkővel! ennek az "asszonyságnak" alul nagyon látszik :(
Akkor már jó nagy, úgy értem korba.
Egyébként kicsinek néz ki.
Vito most 1,4 kg, és kb 20 cm a háta... Elvileg 2,2 körülinek kellene lennie majd. Bár ha így eszik, lehet hogy a 6 kg-ot is eléri... :-D
Értem... Na akor ez tényleg nem gond...
Nekem az a kutyum ilyen ami a szüleimnél volt... Kint van az alsó fogsora mintha mosolyogna. De neki nagyon, úgyhogy Boninak ehhez képest nagyon szép.
Vito jöv. hét vasárnap lesz 4 hónapos! (9.-én)
Mi Purina Pro Plan Puppy Small-t eszünk, azt mondta a dokinő, hogy ez nagyon szupi. Ezt kapta a tenyésztőnél, én meg nem váltottam, mert ezt szereti. Bár van otthon Royal Canin, de nem adtam azt neki.
Az biztos olyan, hogy nincs benne laktóz. A laktózmentes tejet lehet nekik adni, de ha el tudjuk kerülni akkor inkább azt se.
Viszont van aki azt mondja hogy minden nap ad neki, itt is, és nincs baja tőle.
Na hát én nem tudtam, hogy ez nem okoz gondot. Ez olyan mint hogy lóg a füle, nem zavar senkit! Engem se zavarna. Ha kutyát nem zavarja, meg nem fáj neki akkor na...
Hát ha tápot eszik akkor nincs gond. Mi eleve azt adjuk neki. Konzervel nem is próbálkozok, mert sok kutyának megy tőle a hasa. A házikoszt meg nem elég vitamindús.
Nekünk azt mondta a doki, hogy mindenképp a táp legyen a fő étkezés, és a szalámit, vagy a többit csak jutinak adjam neki, mert ha beteg lesz 2 perc alatt összeomlik a szervezete táp nélkül, mert nem lesz elég vitamin benne.
Szóval nálunk ez eleve így van.
Pelust vettetek egyébként?
Még annyi, hogy tejet ne adj neki semmi képp!
Hát egy cukorpofa ez a kutya... :-DDDD
Annyira jó, hogy mindnek külön egyénisége van. Mint egy gyerek...
Hát Vito is bemegy, tegnap is beleköltözött a paplanomba, le is fényképeztem. Már annyira fáradt volt, hogy a fejét se bírta felemelni. :-D
Gondolom ő is szeretni fog sétálni, mert már most alig tudom tartani a kezemben az utcán...
Na a bugyi az tényleg kell, sőt! Inkább legyél elővigyázatos. De jó ha ilyen kis rendes a csaj... :-)
Ne már... Ne izgulj...
Mondjuk nem értem miért nem aludt. Nekem Vito napközbe is alszik. 3 óra pörgés után kidől, és min. 20 perc szunya, de van amikor 3 óra alvás... Szóval éjszaka hogy bírta végig?
Immunerősítőként mi az ezüst kolloidot fújtuk a vizébe kezdetektől, nyugodtan adhatod neki.
Most már kap kutya bérescseppet. Az 2e ft-on felül van, fressnapf-ba is tudsz venni. De azzal szerintem ráértek később majd.
Ne ilyedj meg ha alszik, ők még többet alszanak elvileg mint amennyit fent vannak.
És tessék aludni is, legalább akkor mikor ő alszik, ha megteheted. Na nálunk ez nem működött, mert nekem 7.re dolgozni kell jönni.
Nem lesz baja... Nem tudom mennyit láttál a parvós kutyából, de azt látni fogod erősen ha baja lesz... És nem így kezdődik, hogy végigpörgi az éjszakát... :-D
Ja egy jó tanács...
Ha lefekszel, vagy nem foglalkozol vele, akkor elvileg elvonul aludni. Ha éjszaka felkel és kínlódik, ne foglalkozz vele, és visszaalszik.
Onnantól hogy elkezded mozgatni a kezed, simogatni, vagy megpuszilod pörögni fog...