Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Köszönöm, köszönöm:)
Én se sósan, se édesen nem csípem. Amúgy pizza felét kidobtam mert nem volt fincsi. Hmmm...van ez így. Megyek szívok, egy cigit, az biztos jobb lesz:D
Milyen második? Ez az első-második-harmadik...
Ti ettetek már sós grízestésztát? Lehet hogy túl sós volt a tésztavíz? Hát érdekes... :-D
ááá, dehogyis. Jó lenne:D
Grízes tészta? És mi lesz a második? Esetleg desszertként krémtúró?;)
Nem mondtad, hogy pizzériában dolgozol... :-DDDD
Hát már nekem is jojózik itt a szemem...:-D Én grízes tésztát fogok enni, mindjárt megszemlélem hogy néz ki, és nekilátok itt papírszedegetés közben.
Nem jutok szavakhoz. Írtó jó az a poló, nagyon nagyon és még annál is jobban tetszik. Egyszerűen bűbájos:)
(nekem az ágytakaró is nagyon bejött:D)
Na eltünök fél órára és máris hiányzom. Könnyekig oda meg vissza. Megint összejött egy halom munka, de most pont ebédelek. Neem gumicukrot:) Hanem pizzát:)
Sasolom a képet:)
Na ez szép... este már nem eszek... :-D
De majd lemegy... jó ez az elhatározás, én is mindíg elhatározom magam, aztán nem jön össze.
Nem semmik... de legalább van kivel játszaniuk. :-) Az meg elkerülhetetlen hogy utánozzák egymást, de biztos cukik.
Gumicuki? En azt este szoktam enni... Nem is keveset... Januartol dieta!! Addig viszont telezabalom magam!!
Amugy most tenyleg elkezdte kergetni a cicakat. Tegnap szegeny Benny-t agyon harapdalta, es a macska is megharapta Puppy combjat. Akkorat ugrott csori kutya, ugy rohogtem rajtuk! A macskak kezdenek ugy viselkedni, mint Puppy, a kutya meg sokszor olyanokat produkal, mint egy cica.. Kesz vok. toluk!
Te! Hát azt nem mondod, hogy Puppy-nak van oka az őrülésre! :-D
Még ilyen mintát gyártani! :-))
Olyan sok hó? Akkor minek esik rá az eső??? :-)
Hát elhiszem... egyéb se hiányozna mint hogy elessetek... mert az egy dolog ha te hátsóra ülsz, de ha Puppy elrepül... áááá, inkább legyen bolond odafent... Max kergetőzik a barátaival! :-)
Még ilyen függő egyéniségeket! Na jó megértelek, régen ettél... nekem nem kell...
Én gumicukrot eszek! :-)
Raadasul vagy 30cm-es ho esett, utana meg az eso. Segeny kutyat belepi a latyak, menni se tud benne.. En meg majdnem seggre estem, kutyaval a kezembe.. Utalom ezt az idot!!!
Es kremturot akarok enni!!! :DDD
Sziaaaaa!
Na hogy pont most emlegettelek titeket!
Ugye? Én is ezt mondom... de hogy hogyan fogom összehozni, azt nem tudom... de jövő héten megvalósítom valahogy... mármint a fodrászkodást.
Szegény drága. Ez az idő mindent keresztbehúz. Annál meg nincs rosszabb ha az eső esik... mert a hó még ok, bár abban is felfázik, de az eső miatt szétázik szegény...
Sziasztok! Itt vagyok en is, Puppyval az olemben.. Latom, senkinek se megy a fesulgetes. En mar nem is probalkozom, majd megint megnyiratom..
Puppy 2 napja meghulyult.. Mindent szethord, es rag.. Szerintem unatkozik, meg hianyzik neki a seta, de 3-szor 10 percnel tovabb nem szoktunk setalni, mert szakad az eso :((
Na oxi, most igazad van, ma már mindent lehet, mert péntek van,.... ma már összefüggésbe hozható a krémtúró a hússal... :-D
Nem megyünk még haza?
Amúgy jól elvagyunk itt kettesbe... mindenki eltűnt! :-D
Neeeeem? Mi van vele? :-)
Ezt most úgy mondtad, mintha a krémtúró tele lenne hússal. :-D
Cunci nem szereti:) Gondolhattad volna, hogy már próbáltam ;)
Amúgy Cunci inkább vegetáriánus, mint húsevő. Bár ha én eszek, akkor mindenevő:D:D:D
Majd szólj, ha megvalósult...
Közbe nagy nehezen eljutottam a szendvicsem végére!
Hát ez az... azt nem lehet rosszul ráadni... de ez így elég érdekes. Ez a párducmintás rucija?
Az a baj, hogy van olyan ruha amibe nem érzik jól magukat. Nézd meg, hogy nem kényelmetlen-e neki elöl a lábánál... mondjuk sok az anyag a lába között, vagy lehet túl vastag az anyag?
Hát nagyon várjuk a képeket! Légyszi hívd fel és intézkedj! Köszcsi! :-)
Dokinak elvittük, mondta, hogy jól adtuk rá,(hehe, mégse vagyunk olyan bénák) csak még nagy rá. Ruhácskával pont jó neki:) De ha ruhát ráadjuk, akkor meg lecövekel, és elindul hátrafelé...valamiért abban nem akar előre menni.
Van ruhás kép egy csomó, csak még bátyusom nem küldte át őket:( De ha meglesz, felteszem, mert iszonyú Cuncibékásak lettek:D:D:D
Köszi a biztatást:)
Szerintem majd a szájába adom a gumicsirkéjét, aztán azt rágja szét, ne a kezemet:o)