Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Jó bulit mindenkinek ma estére!!
És boldog új évet!! meg minden jót, amit csak akartok!!!
BÚÉK minden babának, és mindenkinek:D
:**********
Sziasztok.
Utólag is Boldoog Karácsonyt és elöre is Boldog uj évet kívánok mindenkinek.Minden nap csak benézek hogy ne maradjak le semmiröl de annyi minden jött össze karácsony szaladgálás beteg is vagyok kb 2hete és a plussz idöm mind Marcival töltöm:):):)neharagudjatok.csak nem tudok betelni ezzel a kis manoval.már vannak képek a gépen és igérem minél hamarabb be is másolom.nagyon édes:):):)most mennem kell de holnap már beteszem a képeket.(bár nem sok kép van mert nem igazán ül vagy fekszik egy helybe:))
sziasztok!Boldog új évet előre is mindenkinek..nem tudom holnap hogy leszek gépnél..!
Athos..a linkről amit 1x bemásoltál(kutya ruhás)+csináltuk az 1ik kiskabátot!teszek fel képet!
valamiért nem lett rá annyira jó..majd át kell alakítani,de iszonyat édes:)
Tiktakolva
jár az óra -
pergeti a perceket,
mutatója
nesztelenül
éjfél felé lépeget.
Útra készen
áll az óév:
vállra vette batyuját,
szolgálatát
hamarosan
új esztendő veszi át. Boldog Új Évet Kivánok Mindenkinek!
Sziasztok!
Hát én futok egyfolytába, csak néha rátoknézek.
Most is megyek majd tovább...
Nem irígylem a dolgozókat!
Roxinál remélem minden rendben, csak el van foglalva.
Puszi nektek!
biztosan elfoglalt :))
látom mi ketten tartjuk a frontot, pedig én is ritkán vagyok a napokban
Szia!
Az én kutyám szerintem a legnyugodtabb kutya a világon.A durrogás nem érdekli ,csak egy macska látványától tud kikelni magából,és olyankor nem ismerni rá.
Roxi megint eltünt ,megnézem rakott-e képeket fel!
BÚÉK mindenkinek !!!!
Sziasztok csajok!
Jó munkát mindenkinek! :)
Meg jó pihenést, annak, aki nem dolgozik!! :)))
Meg jó készülődést is a szilveszterre, és vagy vigyázat a pezsgődurrogtatással, vagy edzés a kutyáknak, mert félnek tőle! :((
Szia!
Néztem a képeket a kuyusodról nagyon édes!!!
Az az ő karácsonyfája?
Ajándékot kapott?
Sziasztok!
Meg vannak a képek, csak nem igazán jó minőségüek:) De azért mindjárt rakok fel párat:)
:*****
sziasztok!minden kicsi yorkibabynek és term. nektek is nagyon békés boldog karácsonyt és új évet kívánok!
A kis manók hogy viselték a karácsonyt??az enyém nagyon imádta!főként a csomagolópapírokat..:)azt viszont nem értette hogy azt a sok szép fényes labdát mér akasztottuk olyan magasra ahol ő nem éri el..h fog velük játszani?:)
Sziasztok!
Puszi minden otthon pihiző kicsi yorki manónak, akik a gazdijuk ölében élvezik a napot, és estét!
Tettem fel pár új képet!
És várom a beígérteket! Ermot tesójától is! :-D
Sziasztok!! :))
kellemes készülődést az ünnepekre!
ha valaki esetleg benézne, akkor csendes, nyugodt ünnepeket kívánok!! :))
pusza
ÉÉs, mindenkinek Kellemes Karácsonyt, mikulásruciba öltözött szépséges kutyákat:)
Két ünnep között még leszek, ezért még nincsen BÚÉK:D
Sziasztok!
:*********************
Nah, ma sem voltam aktív, változatlanul sok a munka...de ez most komoly, dec.23-án is szívok:(
De jó hír, dokibácsi megmérte Cuncibékámat, éés, kereken 2,10 kg a versenysúlya:)
Mondtam én, godzilla lesz a szépségemből:D
Na... én most megyek is! :)
Nagyon Boldog Karácsonyt és Még Boldogabb Új Évet Kívánok mindenkinek! :D
Sziasztok! :D*