Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Ne már! Komolyan? Ez nagyon durva.
Nem talál másik munkahelyet? Pedig neki nem rossz szakmája van.
Hát de 30e ft-ból mi tp-fog kapni. Munkanélkülit se. Az ilyet fel kéne jelenteni. :-(
Tudom... de hiába magyarázom Csabának.
Azzal kezdte a főnöke, hogy szó nélkül visszajelentette őket 4órásra. Alá sem írtak semmit!!!!!! Most meg közölte, hogy fizu nélküli szabi... de bakker... a férjem még egy nap szabit sem írt alá, amióta itt dolgozik... tehát ha azt vesszük, akkor nem használta fel még soha a keretét!!!!!!
Ne már! Ezt hogy lehet? Akkor küldené el, elmehet tp-re, meg munkanélkülire!
Ilyet nem lehet csinálni.
Most beszéltem a férjemmel... úgy néz ki, hogy fizetés nélküli szabira küldik őket... még nem tudni mikortól és mennyi időre.
Ez jó lesz... marad majd az én 80ezrem... a 85ezres lakáshitel, meg a 70ezres rezsi! :)
Na akkor legalább te már jóllaktál. :-D
Igen, már ideje, mert úgy néz ki, mint egy elhanyagolt öregember. :-D
Mindenképp csinálok képet!
Bocsánat... közben lett időm ebédelni, így gyorsan ki is használtam! :)
Most szombaton lesz kozmetika? :) Juuujjdejóóó! :)
Majd kérek minden oldalról egy fotót lécci!!! :D
Na az finom, meg is enném... a húslevesért oda vagyok, meg vissza. De majd főzetek anyósommal. :-D
Megkóstoltam ezt a halat, hát elég hal íze van. :-D Nem kell. A krumpliból ettem két falatot amit mellé sütöttek.
Tényleg, szombaton jön a kozmetikus néni. Lesz már szépséges Vitonk! :-D
Tyúkhúslevest hoztam káposztástésztával! :)
Adnék szívesen... neked most a leves gyógyító is lehetne! :)*
Vitora már olyan kíváncsi vagyok... annyira imádnám sztem! :)
Mit fogsz enni? Nálam kaja sincs, mert ugye nem így készültem.
A munkatársaim halat akartak sütni, de állítólag el van hízva a hal, túl zsíros... :-DDDDD
Hát sajna még nem fejeztem be, és még kéne számláznom is. Persze közben árajánlat is volt. :-)
Vito nem párat ad. Milliót... hogy ne tudj levegőt se venni. :-)
Még nem... de már tervezem! :)
BAkker... menj szépen haza pihenni és gyógyulgatni!!!! Vito pikkpakk kigyógyít ebből a vacakságból, majd meglátod! :D Ad pár gyógypuszit! :D
Köszcsi... :-D Nem baj, ha találkoznak hátha nem lesz ilyen gond. :-)
Már egy óra van, és én még mindíg itt vagyok. :-(
Ebédeltél már?
Huh... tényleg! :D
Bár nem tudom, mit reagálna... :)
De drága. Te vagya megmentője!
És nem találna magának Benike egy macit, vagy valamit amire rámászhatna. :-D
Ja... néha én is sajnálom... amint leülök ugrik az ölembe és bújik... :D Le sem tudom rázni! :D
Úgy néz rám, hogy sírni tudnék! :DDD
Neeeee már, 1,5 hét? Ez nagyon durva.
Hát ez így kegyetlen lesz neketek. Mert nekünk legalább csajszi nincs a környéken.
Szegény Szofika. Már kezdem sajnálni a kis drágát. Állandóan üldözés alatt áll! :-)
Ez így van... :D
Beni már ugye 10 hónapos elmúlt... ez már a második turnusa... :) a kettő közt talán volt másfél hét nyugi! :D
Az a baj, hogy néha annyira kanos... nem érdekli milyen pózban van Szofi... így néha arcontolja szegényt... az meg utána rohangál és húzza a pofiját a földön-szőnyegen-ágyon! :D
De komolyan... ez olyan szörnyű.... :-D
És még mondja valaki, hogy nekünk kell egy kislány... Dehogy kell!
Csak azon gondolkodtam, hogy mire ebből kimegy Vito és talán normálisan fog enni, addigra jön a következő turnus. :-D
:DDD Hoppárészerű? :DDD
Kanosmocskosédeskisdög! :D
Nálunk mostanában állandó a vonatozás... Szofi szalad elől... Beni orrával a fenekében! :DDDDDD
Na akkor rendesek. Vitonak újjabban mióta ez a hoppárészerű valami kínozza, be se áll a szája. Ezzel kel és fekszik. Most megint kezdődik a leszoktatás. :-)
De amúgy őt se hallják elvileg, mert kérdeztük.
A szomszédok? :)
Egyik nap megállítottak munkábólhazafelé, hogy mi van a kiskutyákkal? Itt laknak-e még, mert soha nem hallják és látják őket! :D
Ennyire nem tudnak róluk... :) Nem hangosak... néha van egy-két kisebb kirohanásuk, ha fura hangot hallanak... de akkor is inkább nyávogásszerű! :D
:-DDDD
Nem vagytok semmik korán reggel. :-D Kíváncsi lennék a szomszédok mit szólnak mindehez. :-DDDD