Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Én hiába ülök a titkárságon, Vezérigazgató Úr szobája mellett, és tőlünk lehet bemenni hozzá, akkor se öltözök elegánsan. Mondjuk nem szóltak még érte, meg már nem is igazán fognak. Ilyen vagyok, elfogadták. Pont.
Amikor befestettem a hajamat, elég brutál lilásrózsaszinesre, akkor se szóltak. Pedig paráztam rendesen:D
Műkörmöm még soha nem volt. Egyszer ki akartam próbálni, de mondták, hogy lereszelik az eredeti körmöm tetejét, hogy jól illeszkedjen, na, akkor tettem le az egészről. Meg zavarna is a 20cm-es karom:D
Volt már rá példa, hogy szombaton dekkolnunk kellet 4ig. És sajna nem egyszer, ezért merek csak reménykedni:(
Na ezt most nem értem. Most akkor még nem született meg a baba? És mára megrendelted, hogy holnap már mehess megnézni? :-D
Az szép név, nekem tetszik.
Hát csak nem kell ott ülni 4-ig. :(
Hát én is sajnálom magam, de nekem sajnos senki nem csinálja meg ... :-)
Hát most éppen már hetek óta nincs... de amúgy igen. Sajnos ez nekem szükségmegoldás. :)
Nincs időm a körmeimmel foglalkozni, minden este kifesteni, mert egy mosogatástól lejön a máz. Itt meg csak bejönnek az ügyfelek, és nem árt normálisan kinézni. :-)
Nem rokon sajna, egy volt kollegina, akivel nagyon jóba voltam. Zoé lesz a baba neve...hacsak szülés közben meg nem gondolja magát:D
Én erősen a csokira hajazok, lehet viszek neki túró rudit(természetesen nem étcsokiból!).
Akkor nem igazán fogod lógatni a lábadat te sem. Én reménykedek, hogy elengednek minket korábban, 4óra elött:)
Takarítani...ohh, most jobban sajnállak. A takarítás se az én világom.
Csak nem műkörmöd van?
Na hát Vitot tuti nem tudod átvágni. :)
De hátha hagyni fog Cuncika, hogy pihizzél...
Akkor neked nagyon jó lesz! Rokon bébi?
Hát a kórházba nem sok mindent vihetsz. Én ilyenkor mindíg virágot vinnék, de azt nem lehet. :)
Szóval marad a gyümölcs, gyümölcslé, mert ugye abból kell sok a mamának.
Mondjuk gondolom rogyásig van a szekrénye.
Esetleg kérdezd meg nyugodtan, hogy mit enne szívesen, hogy ne vegyél felesleges hülyeséget. Lehet csokit enne, vagy mit tudom én....
Óóó, nekem is ugrál a fejemen a drága, de ilyenkor azt kell csinálnom, minta nem vettem volna észre, egy idő után így megunja, és befekszik mellém:) vagy nem...:D:D
Holnap mit fogsz csinálni? Vagyis hétvégén? Én holnap megyek Margit kórházba, meló után, kismama és baba mustrára. Tök várom, még soha nem láttam 2napos babát:) Csak nem tudom, mit vigyek?!
Igen, és vasárnap így egész nap muszály lesztek aludni Cuncival... :-)
Nem is értem milyen hétalvó gyereked van neked.
Vito ha kialudta magát addig pattog még fel nem kel mindenki a környezetében. :-)
Halihó! Megpróbálok többet fent lenni, mert holnap úgyis egész nap egyedül leszek idefent:(
Ne is mondd, még holnap:I Dee...utána VASÁRNAP:D
Jó reggelt Ermot!
Ma is olyan sokat leszünk mint az elmúlt 1-2-3 napban? :-)
PÉNTEK van, bár tudom ez téged most nem vígasztal, mert holnap is dolgozol... :(
Neeee már! Komoly? Na ettől engem is kiráz a hideg... hogy a lakásban legyenek. Mert messziről aranyos lehet, de ha éjszaka rámmászna... na az már nem.
Ez a szerencsehozós dolog meg akkora kamu, hogy na... :-)
szerintem szörnyű!!! főleg, hogy itt sok van - kicsik és nagyok - és nyáron, ha nyitva hagyod az ablakot éjjel, akkor bejön és utána képtelenség kihajtani ... :(( szörnyű jószágok ... miért nem maradnak meg a saját közegükben és miért ijesztgetnek engem???
pedig állítólag szerencsét hoz .... hát én ebben azért nem vagyok olyan biztos, kb. annyira hozhat, mint a varangy
Már én is túl vagyok!
Itt se esik már!
Itt vagyok, csak ebédletem:) Te is túl vagy már rajta?
Ohh, itt nem esik:( De lehet, hogy jön erre:)
Na jó aranyos lehet, ha épp nem a frászt hozza rád... :-D
Cuncika hogy van?
Jó reggelt!
Na gondolom addig is tartott a hó. Nem is kell belőle több, jöjjön már az az igazi meleg tavasz. Még jó hogy hétvégére talán ideér...
Jó reggelt!
Hát, ha én lettem volna a helyedbe, én is beparáztam volna a "dögtől":D Eléggé élethűen néz ki...szerintem.
Csillag.virág, nem fogod elhinni, de reggel szállingózott a hó, mikor leszálltam a buszról. Rögtön te jutottál az eszembe:D
Na bocsi, most nekem sürüsödik minden...
Már nincs hó, csak napsütés. Hőmérséklet jelentésem nincs, mert 7 óra óta nem voltam kint. :-D
Komoly? Hó? Azta, de jó helyen laksz:)
Itt süt a nap, de nagyon hideg van, és a szél is fúj. Bentről szép időnek látszik pedig:D
Jó reggelt!
Itt éjszaka szakadó hó, most szikrázó napsütés...