Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! fórum

Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)

11309. andi6020 (válaszként erre: 11308. - Kamillka)
2009. nov. 28. 09:21
Köszi, utánanézek
11308. Kamillka (válaszként erre: 11307. - Andi6020)
2009. nov. 28. 08:39

Hello!

Fressnapfban vettem, az eladó kutyakozmetikus is volt és ő ajánlotta. Biztos, hogy van nagyobb állatboltokban is. A fogai fémek és nem fixek mint egy rendes fésűnek, hanem tudod minegyiket forgatni. Az árára már nem emlékszem, de tényleg nagyon jó. Nekem a pasi azt mondta, hogy ez direkt a gubancok kifésülésére van tervezve.

11307. andi6020 (válaszként erre: 11306. - Kamillka)
2009. nov. 28. 06:20

Szia!

Ez a fésű engem is érdekelne. Hogy néz ki, és főleg hol lehet kapni??

köszi

11306. Kamillka (válaszként erre: 11304. - Meababa)
2009. nov. 27. 22:21

Hello!

Édi a kutyusod:D Kami azért volt sündisznó a redszeres fésülködés ellenére is, mert a sima hajkefe szerű fésű nem elég ilyen szőrhossznál. Van 1 fésű, aminek forognak a fogai és az tök szépen leszedi a babaszőrt, ami rágubancolódik az új szőrére és szétáll:D

Holnap nem jön senki a kutya derbire? Rövid lábú terrierek délelőtt 10-től kezdődik:D Kamival megyünk, megnézzük a majdani vetélytársakat:P

Jó éjt!

11305. andi6020 (válaszként erre: 11304. - Meababa)
2009. nov. 27. 14:58
Még jó, hogy őszül! Hiszen öregszik :-))))
11304. Meababa (válaszként erre: 11302. - Csillag.virág)
2009. nov. 27. 14:42

szia, hát igen, a szőre az nagyon nő, és eláll a kis testétől,,, de lagálább így hasonlít egy kutyára, nem kiscicára. :D

Szerintem ahogy lehet, fazonírozzuk, már most is rengeteget kell fésülni:D

jaaaj igen a kis feje, már nagyon őszül :D

11303. Meababa (válaszként erre: 11301. - Andi6020)
2009. nov. 27. 14:39
köszönjük! :D kb 20-22centi hosszú(martól a faroktőig), és 18 cm magas. súlyra saccolva 1-1.5között lehet, jelzem kövéren:D és 4 hós!
11302. csillag.virág (válaszként erre: 11300. - Meababa)
2009. nov. 27. 14:37

Szia Mea!

Örülünk, hogy jól vagytok!

Falat most valahogy nem látszik annyira falatnak :D

Lehet csak a szőrikéje teszi. :) Növeszted majd neki? Marad a babaszőr? Úgy látom ő is ezüst lesz...

11301. andi6020 (válaszként erre: 11300. - Meababa)
2009. nov. 27. 14:35
Nagyon édi a kutyus!! Méretben (és korban) hol tartotok?
11300. Meababa
2009. nov. 27. 13:43

Helllóóó mindenki! Előkerítettem magam! Mostanában sokfelé szakadok!

Kutyuk a lehető legjobban! Tettem fel 4 képet a naplómba, kukkantsátok meg!

Puszi Lányok

11299. csillag.virág (válaszként erre: 11298. - Andi6020)
2009. nov. 27. 08:30

:DDDD

Dehogy bántottál!

Az amit műveltünk tényleg bohóckodás volt! :D Konkrétan tudom, hogy nem fogom tudni megmosni a fogát. Lefogni nem fogjuk, mert pánikoltatni nem akarom. (csak mert ezt is hallottam)

Vettünk neki mi is azt a rágcsit amit ajánlanak, hogy szuper! Hát rágja. Reméljük elég lesz.

És mivel a fogunk még nincs kihúzva, és menni kell, így majd a dokinéni megmondja hogy állunk fogilag. :D

11298. andi6020 (válaszként erre: 11296. - Csillag.virág)
2009. nov. 27. 08:22

Igen, ezt én is tudom, de mostmár több dokitól azt hallottam, hogyha igazán hajlamos rá, azon a fogkefe nem segít. Sőt, sokszor más sem. Persze erőltetni kell a száraz kaját, meg jó a rágcsa is (persze mi ezeket sem ehetjük a diéta miatt), de ha hajlamos rá, úgyis fogköves lesz. Szóval nekem azt tanácsolták, hogy szedessem le. Szuzinak egyszer már le is takarították a fogait.

Remélem nem haragszol meg, de szerintem az a "bohóckodás" amit fogmosásnak aligha lehet nevezni, a fogkővel nem veszi fel a harcot.

Bocsi, bocsi. Ugye nem bántottalak meg :-)

2009. nov. 27. 08:11

Sziasztok, jó reggelt,

Andi: én is sajnálom a történteket, de reméljük minden rendbe jön hamarosan.

TNájki: örülök, hogy JÓL vagytok, és zajlik az élet. Porci is mostanában állandóan 1000nyelvcsapással kelt reggel, szerintem rosszaságon töri a buksiját, és előre elnézést kér a sok puxival :D

Fogmosás: hát nem tudom, én sem hiszek a fogmosásban, bár én is hallottam hogy hajlamosak vagyunk a fogkőre. Én a Freesnapsban szoktam venni Porcinak rágcsát (jó büdi, és iszik rá sokat), és múltkor azt mondta a doki hogy naon szépek a fogaink.

Porci: háttttttttt igen, mindig van kit őriznie, és persze ilyenkor NAGYON EL TUDOM ÁM fáradni :D

Szép napot, és jó 7végét

2009. nov. 27. 07:44

Jó reggelt!

Andi!

Azért lenne muszáj mosni a fogukat, mert a yorkinak fogkövesedik legjobban, és sokuknak 6-7 éves korára kiperegnek a fogaik. :( Azt meg jó lenne megelőzni, hogy ne tudjon rágni.

De sajna nem jött össze. Utána viszont előszeretettel rágta a fogkefét, csak fogkrém nélkül. :D

Nájki!

Majd este hívlak. :)

Itt egyébként szakad az eső, Vito megint a megállós, nézelődős stílust választotta reggel. :( De legalább péntek van!

11295. 496b72c196
2009. nov. 27. 06:29

Sziasztok!

Gyors bejelentkezés...

Csillagvirág: Ne haragudj, tegnap korán lefeküdtem... reggel fedeztem fel, hogy hívtál! :( Sok puszi nektek!!!!!!! Estére tudlak visszahívni csak!

Remélem mindenki jól van... nálunk minden rendben! Aludni nem hagynak a mocskok... de imádom őket! :D Hajnali 2-3 körül már a mellkasomon trappolnak, nem tudom miért. :) Beni tök jól működő autómosót üzemelne a nyelvével... szinte állandóan nyal! :D A legkellemetlenebb amikor az orromba... hajnali 3-kor mondjuk! :D Ha azt mondom: nem szabad, akkor még búcsúzóul homlokon nyal, vagy szemen... majd hanyattvágja magát (ezt Szofitól tanulta) és ezzel már le is vett a lábamról... :D A rafkós mindenüket, azt! :D

Szofi szokásos ribanc életmódját éli... még enni is úgy tud, hogy közben ölelgetnéd és puszilgatnád! :D

Szóval nálunk a helyzet változatlan... :)

Beninek most ismét volt egy kis fülgyulladása, de a fülcseppjével 3 nap alatt kikezeltük. :)

Ma fürdés lesz... ha túlélem jelentkezem! :D

Sziasztok! :)

11294. andi6020 (válaszként erre: 11293. - Csillag.virág)
2009. nov. 26. 20:58

:-))

Erre én is kíváncsi lennék. Bár én nem tervezem, hogy mossam a fogát, de érdekes lehet.

2009. nov. 26. 20:52

Fogmosás nem jött össze, valaki mondja meg hogy lehet ezt megvalósítani. :D

Holnap majd teszek képet róla. :DDD

11292. csillag.virág (válaszként erre: 11291. - Andi6020)
2009. nov. 26. 20:51

Na az jó, ügyesek vagytok!

Legalább érzi, hogy szeretitek. :)

Bízunk benne, hogy hamar rendbejön a kezeléstől.

11291. andi6020 (válaszként erre: 11290. - Csillag.virág)
2009. nov. 26. 20:29

Majd az ágyában alszik, és azt sűrűn mosom.

Simizni, dögönyözni, szeretgetni, meg ennél "vadabb" dolgokat nem tudom, hogy lehetne-e csinálni, meg sem kérdeztem, de úgy gondolom, hogy mostmár mindegy is. Eddig nem törődtünk vele, most meg már kezelve van, tehát elvileg a gyógyulási folyamat zajlik.

Az ágyunkba meg eddig sem engedtem be, ez az egyetlen terület a lakásba, ahová nem mehet. Nem mondom, hogy még sose ugrott fel, de tudja, hogy nem szabad..

11290. csillag.virág (válaszként erre: 11289. - Andi6020)
2009. nov. 26. 20:10

Na az komoly! Mindezt magadba? Azért az nem kis darab.

És ahova ezután fog feküdni? Azon is megmarad?

Akkor most nem is lehet az arcotokhoz venni? Csak simi és kézmosás?

11289. andi6020 (válaszként erre: 11285. - Csillag.virág)
2009. nov. 26. 20:03

:-)

Van ugyebár a három részes ülőgarnitúra. Tudod, 3-as, 2-es, és a fotel. Ebből a kétrészes van a hálóban, és azon szokott aludni. Namármost, ezt felfordítom, így nem tud az ülőrészre rátelepedni. Sajnos máshogy nem tudom elmondani :-)))

2009. nov. 26. 20:00

Ma estétől fogmosás!

Olyan fogkefét vettem neki, elefántos. :) Na jó, ilyen volt a boltba... :DDD

11287. csillag.virág (válaszként erre: 11281. - KisTimi1981)
2009. nov. 26. 19:59

Ezt a Porcigyereket mindíg őrzi valaki. :D Igen jó dolga van!

De nagyon szupi, hogy már rendbejött!

11286. csillag.virág (válaszként erre: 11283. - 3cf80f2b78)
2009. nov. 26. 19:59

Neeem baj, majd megszületik az is, de legalább tudjátok már használni.

Én azóta már újat vettem, de az is nagy lett Vitora. :)

Szóval most megint lehet eladni. :D Csak rájövök, hogy méretre kell varratni rá a rucit.

11285. csillag.virág (válaszként erre: 11284. - Andi6020)
2009. nov. 26. 19:57

Drága Andi és Szuzi!

Sajnálom, hogy a nehézségek folytatódnak még kicsit! Ezt a hálófejrefordítást nem nagyon tudom elképzelni, de biutos megvalósítottad. Elég sok plusz munkával jár neked, hogy megóvd a családot, és hogy Szuzit rendbehozd.

Ennyi fürdéstől már tényleg vízköves lesz, szóval küldök majd neki valami testápolót. :D

Jó volt a rizsesnyuszis sztori. Legalább tudod, ha hasmenése lesz, a rizs egyből megfogja a hasát. :)

Vigyázz Szuzira, és magadra is! Kitartást!

Jaaa és nagyon örülök, hogy jöhet a kicsike is! Ha tudsz csinálj holnap egy képet róla! Köszi. :)

11284. andi6020
2009. nov. 26. 15:24
Beszéltem a dokinénivel, ne haragudjatok, hogy nem ismétlem itt meg, naplómban mindent leírtam. Bocsi, és köszi mindenkinek.
11283. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 11280. - Csillag.virág)
2009. nov. 26. 14:28

Már átszabták,de mindig mikor sétálni indulunk örülök,hogy rá bírom adni,és a fényképezkedés mindig elmarad:-(,de ígérem pótolom:-))

Nagyon cukik a képek Vitorol,haláli kis gyerkőc...:-))

11282. 3cf80f2b78
2009. nov. 26. 14:22

Sziasztok!!

Képzeljézek,Fifi megint lenyelt egy gombot,de már elmúlt a 48 óra!Sajnos nem láttam,hogy kijött volna belőle,mert reggel is és este is sötét van mikor sétálunk!Szerintetek?

2009. nov. 26. 14:17

Sziasztok

Csillag: nagyonnnnnnnn jó az "őrzi az álmom" kép, hihetetlen :D

Andi: mindenképpen informálj mi volt a dokinál!!

Reni: szerintem se aggódj, nem fog éhenhalni.

Nálunk most Porci az ivartalanítás miatt 2szer kap, de a reggeli evésnél csak válógat, este pedig mint aki hetek óta nem evett :D

Porci most JÓL van, szerencséje van, mert a nővérem beteg, és nálam lábadózik,ugyhogy közösen pihennek. A bélbajok +oldottak :D

2009. nov. 26. 11:31

Sziasztok!

Hoztam képet párat. :)

Andi tiszta jó, hogy nem gomba, és nem olyan fajta ami nem kezelhető. Ez amúgy tényleg talány, hogy hol szedheti össze, ilyen védett körülmények között.

Ez a valami nem telepszik meg valahol? Pl. kertbe bemegy egy ilyen beteg cic, és valahol ott hagyja?

Írj majd mit mond ma a doki!

Erika!

Kész van már Fifi mellénye? Átszabták neki?

Cukik a képek, tiszta modell ez a gyerek! :)

Timi!

Jó hogy Porcinak legalább nincs nagyobb baja, csak bentről bántották. :D

Ez az utolsó kép nagyon művészi lett róla. :D

Reni!

Vito sem eszik, nyugodj meg.

Éhen nem fog halni, ami neki szükséges megeszi.

Most mi ott tartunk, hogy napközben egy fél banán, vagy alma, reggel két pici csont jutalomfalat, ami akkora kb mint a körmöm, és kb 5 szem táp. Van amikor már anyósom megsajnálja és kap egy fél virslit. Meg hétvégén főtt husi. Na azt zabálja.

Írjatok majd mi van veletek! :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook