X-faktor 2013 (beszélgetés)
ekem Ádám sokkal sótlanabb.
A hangszeres tudás oly mindegxy, az meg, hogy állítólag zenét szerez....na de milyet????? Biztos én is tudnék kitalálni dallamokat vagy szöveget, de az azért nem zeneszerzés. Kicsit éles a példa, tudom, nekem semmi zenei képzettségem nincs. De talán érted, mire gondolok.
Nem az a kérdés, tud-e valamit szerezni, hanem hogy az milyen?? Mert a zenei képzettség korántsem jelenti azt, hogy zseniális hatásos nagy volumenű dalokat képes írni.
Legyen úgy, kívánom neki, de semmi biztosítékot erre még nem látok. Mint ahogy a BTW-nél sem. Velük kapcsolatban mindig hallom/olvasom, hogy ő azért lesznek hú,de sikeresek, mert zenét szereznek majd maguknak. Meghallgatva az egyik(?) egyetlen(?) klipes dalukat, engem nem győzött meg (persze én nehezített pálya vagyok). AZ, hogy valaki hangszeren játszik, egyáltalán nem biztos, hogy tud zenét is szerezni .Itt is inkább kivárnám , mit tesznek le az asztalra....de első lépésben valahogy egy külső szerző dalát vélem esélyesnek nekik.
Kicsit OFF
Ki emlékszik Tóth Lüszikére a megasztárból??
Kicsapott, bukott diák lett Tóth Lüszi
Nem kell megmentenie, nincs veszélyben, nem az esete. :D Ákost meg nem hiszem, hogy félteni kéne. Elég gáz volt, hogy a kisfilm alatt Gabi nem a kiesett Ádámot, hanem Ákost ölelgette. Kínjában Ákos vonta be Ádámot is az ölelésbe, hogy mégse legyen már annyira kínos.
Amúgy ennek az Ákos gyereknek a műsor kezdetén még volt egy civil barátnője, de azóta nem láttuk. Megvan még vajha?
Ádám nemcsak helyesebb, de lényegesen több esélye van egy zenei piacon, hisz hangszereken játszik, zenét is szerez. de 3x nem lehetett megmenteni sajnos. borítékban reménykedtem. :(
ez az Ákos totál semmilyen.
lakás nincs.
havi egy milla, kocsi, utazás.
a pénzt el lehet osztani, az utazás a szponzoron múlik, amúgy is 2 személyes, de talán a szponzor kipótolná.
a kocsiban is elférnek négyen :)
De miket nyernek tulajdonképpen? Mert a lemez az a csapatnak szól, de ha van utazás, autó vagy lakás, az hogy szól a csapatnak?
Bocs, a rekláűmokat mindig áttekerem, így tulképp fogalmam sincs, mi a nyeremény. :)))
További ajánlott fórumok:
- Nézitek az X-Faktort?
- Beindult a gépezet! X-faktor vagy Megasztár 2010?
- The(brit) X-factor kontra magyar x-faktor
- Az X-faktoros ikrekből a fogszabályzós melyik? Bea, vagy Mariann?
- Nézitek az X-Faktort, ki nyeri szerintetek?
- Tegnap volt az X-Faktor vagy ma este lesz? (mindkét napra be van írva a műsorújságba..:O)