X-faktor 2013 (beszélgetés)
Én nem így látom. Nem vagyok egy zenei talentum, csak kb annyira értek hozzá, mint a borok esetében, megkülönböztetem a jót a rossztól :)
De a párbajban a Lili jobb volt, főleg azért mert magyarul énekelt. Sokkal jobban lehet érzelmeket átadni, ha saját nyelvén énekel az ember.
De a vélemény szabad.
Szerintem alapjáraton nem csúnya. A ruhái borzalmasak. Inkább az zavar benne, hogy nem nagyon van stílusa, mármint ami a műsorvezetést illeti. Elég bárgyúnak gondolom. Én inkább elnéznék egy akár nem túl dekoratív, de érdekes műsorvezetőt, aki jókat tud mondani, érdekeseket kérdezni.
A hogy érezted magad a színpadon-kérdéstől már falra mászok. De végülis szépen el tudja mondani a telefonszámokat és a kódokat. Ez is valami.
Sok dologgal egyetértek.
Grizus, mindenféle rossz szándék nélkül kérdezem, te pedagógus vagy?
:)
Én az elejétől mondom, hogy Marci mindig a pofákat vágja, fintorog, semmi nem tetszik neki. Nekem ez a fajta viselkedése miatt nem volt sosem szimpatikus, pedig lehet, hogy a hangja alapján akár tetszett volna.
Lilin én is jót röhögtem, mikor közölte Alföldivel, hogy "oké, odab..szom". Tisztán, érthetően lehetett hallani.
Viszont Gabi szájáról nem tudtam leolvasni, mi volt az a végén, a nagy csimpaszkodások közepette, amit mondott, mikor ráközelített a kamera. Mintha nem tetszett volna neki, hogy betolakodnak az intim szférájában, miközben ő éppen meghalni akar:))
lehet, hogy kicsit javítottak a hangzáson, stúdióban. :D
azért annyit nem ér, hogy mégegyszer reklámokkal az ember végignézze, csak nem volt semmi a tvben én meg diót pucoltam. Illetve volt, a dunán a DAL 2013. Hát az X-ek ezerszer jobbak még így az elején is. Tóth G annyira maníros volt benne hogy szörnyű.
ja, tegnap jól jártam, mert el kellett mennem 8kor, és háromnegyed 9-re értem vissza. Épp elég is volt annyi a műsorból.
Vasárnap megnéztem az ismétlését az X-nek, és fura mód, jobban tetszettek a dalok mint elsőre.
Titeket nem zavar a műsor végén a kötelező ölelkezés? Nekem most tűnt fel hogy átbillent abnormálisba, tisztára mint egy gyülekezeti összejövetel, a végén mindenki megölel mindenkit szorosan tapadva, mintha menne a háborúba. Ilyen szerintem nincs. Főleg Tóth G csimpaszkodik hosszan és levakarhatatlanul. Most erősen gondolkozom, ugyanannyit lóg-e a lányok nyakában mint a fiúkéban, vagy mindenki csak a saját mentoráltját fonja körbe?
Megm ilyen volt már hogyaszongya a Szikora bosszúja... ostoba ez a liba nagyon, szerintem később még fogjuk a fejünket hogy miket mond.
További ajánlott fórumok:
- Nézitek az X-Faktort?
- Beindult a gépezet! X-faktor vagy Megasztár 2010?
- The(brit) X-factor kontra magyar x-faktor
- Az X-faktoros ikrekből a fogszabályzós melyik? Bea, vagy Mariann?
- Nézitek az X-Faktort, ki nyeri szerintetek?
- Tegnap volt az X-Faktor vagy ma este lesz? (mindkét napra be van írva a műsorújságba..:O)