X-faktor 2013 (beszélgetés)
beszéljünk inkább arról, kivel sörözgetnénk-borozgatnánk-kávézgatnánk az idei szériában? (én max Szikorával)
no, ne kanyarodjunk ilyen messzire...
hajnalig ne itasd , de egy kis sörtől nagyon édes :)
nem, az rám :) és úgy is énekli élőben :)
vagy ha együtt iszunk hajnalig :DDD
na, ha majd egyszer velem kávézik, rákérdezek :DDD
meghallgattam, az "rá" az eredetiben is
dehogyis :) mentség nincsen rám :) ez egy telitalálat VCSre, meg a megyek a tévedéseim országútján...úgy hallottuk, kb ezt a 2 sort maga alkotta bele :)
én eddig is azt hittem, hogy "rá"
már sokszor hallottam, ezért hallok meg minden kis apróságot.
és a "mentség nincsen rám" helyett "mentség nincsen rá"-t énekelnek. ami totál más :)
a BTW szombton kifejezetten gyange volt.
A poharas dal jó volt, de az meg egy az egyben nyúlás, pedig sokan nagyon egyedi ötletnek tartották, de nem az.
szeintem a dallammal nincs gond, nem tudom, mire érted, hogy nem az eredeti hangot éneklik.
+egy sort mintha kihagynának
nekem eddig még csak BTW mutatott maradandót, a többi hol jobb, hol rosszabb, bár mondjuk nekem szombaton ők is olyan kis semmilyenek voltak, de többször voltam velük úgy, hogy aztamindenit!
úgy gondolom, most lenne itt az esély, hogy egy csapat nyerjen (ByTheWay). ebben a mezőnyben még rendben is lenne.
drukkolnék lánynak is, de itt PLili az egyetlen, akinek tudnék szorítani, de ő nem fog a dobogó közelébe kerülni.
bár reálisan Szabó Ádám a győztes esélyes.
[link]
blikk sztárchat, Anikó válaszaival
ez így van.
nem tudnék olyat mondani akire azt mondhatnám hogy ez kérem itt az iksz!
tudom hallottam.
ámbár jópár helyen nem az eredeti hangot és a szöveg is meg lett tépázva.
nem kedvencem ez a dal, de Csaba hangját imádom benne, annyira szép.
[link]
MDC Vastag Csaba dalát énekli :)
ó, hagyd szegényt, nyilvánvaló, hogy elfogult.
sztem egyik csaj sem egy hatalmas szám, BLili jobban énekel, de nem átütő. Anikó meg nem akkora egyéniség, amekkorának látnunk kellett volna.
azt nem hallottam a vasárnapit
Szombaton a dalnak sokat köszönhetett! És akkor tényleg nem volt annyira hamis...de vasárnap, hát az elképesztő volt
azért abban az is benne volt ám hogy ez egy nagyon jó kis dal és jól megfogta. De tény, Anikó nem tud sokrétű lenni. Azért kár, hogy kiesett.
Nem igaz. A legtöbb laikusnak van annyira alapból megfelelő hallása, hogy észleli, hogy a párbajdalban Anikó egyetlen egy igaz hangot nem énekelt.
amúgy meg... ebben az évben valahogy hidegen hagy a verseny alakulása érdekes módon.
nekem is tetszett szomabaton Anikó
én átaludtam az izgalmas vasárnapi műsort, csak a végére ébredtem fel. Végülis a lényeget megkaptam így is, (értékelés, végeredmény) a dalokat majd visszanézem. Viszont így csak korábbi előadásaikra tudok hagyatkozni. Azok alapján nem tudtam volna dönteni, Anikó valamiért szimpatikusabb, Lili jobban énekel. Egyébként számomra messze nem ők a leggyengébbek. Meg... valahogy az egész mezőny olyan kis harmatos. Szombatiból pont Anikó tetszett leginkább meg Ádám, pedig nekem Ádám olyan semmilyen, de kellemes a hangja és ez jól állt neki.
További ajánlott fórumok: