X-faktor 2012 (beszélgetés)
nemigen.
ezeket mind ki lehet hámozni a sajtóból, zenei oldalakról, cikkekből, bulvárból.
Mag mondjuk az is kérdés, hogy lehet, hogy másnak a szájából ugyanez a szám szuper lenne :))
Amúgy Zebi, honnan neked ez a széles rálátás erre a témára? Hobby?
nézd, gőzünk nincs, hogy folyik a munka Iglesias-éknál, de nyilván egy 10-12 számos lemezre befut hozzá 30-40 vagy akár több dal, amiből válogathat, és ez nem akadt fenn a rostán. Az is lehet, hogy ilyenkor nem a célszemély válogat, hanem előzetesen pár producer. Fene tudja.
MalekMiklós azt mondta, hogy van egy nagy katalógusa a dalötleteiből, és abból bárki választhat magának, ha kell.
lehet azért jókat is találni, csak nem biztos, hogy a rádiókban, TVkben kell keresgélni :)
egyébként nálam nagy együtteseknél is mindig úgy működött, hogy soha nem a slágerszámaik voltak a kedvenceim. mindig volt a CDjükön több olyan szám, ami sokkal jobban tetszett. :)
Hát igen. Inkább arra céloztam, hogy Iglesiás miért nem vállalta ezt a dalt :)
A kezdetek kezdetén nincs sok választásuk ez tény :)
szerintem egy sikerre/ismertségre/sztárságra vágyó ember, ha már elkerül egy kiadóhoz és látszólag szakértők nyúlnak a hóna alá, akkor abban a módosult tudatállapotban nem tudja érdemben megyítélni, hogy amilyen dalt a "szájába akarnak adni", az valóban érdemes-e arra, jó dal-e?? Egyszerűen abban a pillanatban csak azt érzi (szerintem), hogy készült neki és csakis neki valami, és szakemberek foglalkoznak vele, és azokban feltétlen megbízik, éS róla írnak a lapok, és így a producerek meg úgy a zeneszerzők és satöbbi....
Szerintem nem működik az értékítélet egy ilyen felfokozott pillanatban vagy időszakban.
Egy ilyen "sztárkezdemény" se fogja azt mondani, hogy "na de , gyerekek, ezt a szart akarjátok velem elénekeltetni? Na ne röhögtessétek ki magatokat már! Ki írta ezt az ócskaságot?"
Nagyon várom a szombatot!
Az előzetesben egy pasi megmarkolta a micsodáját (gondolom M. J.-t akarta utánozni), majd közölte K. Ildikóval, hogy neki rá van szüksége... ATYAÉG!!!
Ildikóék is válnak, de nagy csendben, - míg Sz. Dóráék még a vízcsapból is folynak!
Már el sem olvasom a lapot, megfejtem a keresztrejtvényt és megy a szelektívbe...
Ez is közepes.
Gondolom az is hozzátartozik ahhoz, hogy kiből lesz valaki, hogy nemet mond a nem jóra :) Mint a színészeknél. Vannak szerepek, amiket én nem vállaltam volna el általam kedvelt színészek helyében :)
Valamelyik csillagdal szerzője is ő volt... hát az is egy szörnyedelemre sikeredett és milyen büszke volt rá!
Emlékszem az első csillagdalra: "Bárhol jársz, nézz az égre fel..."
Akkor volt a legkisebb unokám 3 éves, annyira tetszett neki, hogy állandóan azt énekelte, meg is vettük neki a CD-t.
amúgy ez az a dal.
Miklós a Fókusznak nyilatkozott a minap, a dal eredetileg Enrique Iglesiasnak készült, de neki nem kellett, nem került fel az albumára.
a kérdésemhez nem csatoltam smileykat, s így nem volt elég cinikus....pedig az akart lenni :)
ZK zenéi annyira együgyűek, hogy a producer kifejezés nevetségesen hangzik mellettük...:)
Az Általad írt definícióra utalva a zenéjében sem tervszerűséget, sem különösebben bonyolult megvalósítást, szakembereket meg pláne nem feltételezek, s így azt gondolom, csak egy jól hangzó névvel (Malek Miklós) és egy jól hangzó szlogennel ("producer") akarták ennek az alacsony zenei minőségű produkciónak az ázsióját növelni.Szóval Malek simán "producerkedhetett" ebben az értelemben Ámerikából, személyes kapcsolat nélkül. Fiókból kivett, összetolt dalok...nem kellett ehhez csak egy kiadó.
Simán benne van, hogy ki fog pukkadni a lufi, amit talán nincs is :) A többi dalát meghallgatva nincsenek extrák, amit linkeltem az nekem nagyon érdekes és jópofa, de ez alapján nem gondolnám, hogy Krisztián lesz az új Karamell, vagy akárki :) De arra is tudok számítani, hogy fog meglepetést is okozni. Szerintem már másodikra fog ez kiderülni. Ha a második száma gagyesz lesz, akkor vége is.
Király Viktor volt nekem egy olyan ember, aki fel lett nyomva és én semmit nem láttam benne. Nekem ő is 0.
Krisztiánban nekem tetszik a küzdelme, ami nem hatalmas, de legalább van. Másnak érzem, mint a család többi tagjának a hullámok meglovagolásait.
Meglátjuk.
Mindenesetre valóban egyelőre nem volt senki, aki miatt ne lenne Krisztián érdekes beszédtéma.
Ja és azért az, hogy nem tehetséges, az szerintem erős, persze attól függ hogy ezt hogyan definiáljuk.
Szerintem Jimmyre se mondta volna senki, hogy egy réteg Királyként fogja kezelni :) Úgyhogy ez néha azért kiszámíthatatlan.
Én évekig csak mosolyogtam rajta :)
Azt gondolnám, te ezt jobban tudod, mint én, de tessék:
"a producer olyan felelős személyt jelent, aki egy terv (film, zeneszám, illetve zenei album, televíziós vagy rádiós műsor, színházi előadás, koncert stb.) elkészítésének, megvalósításának feltételeit meghatározza, továbbá felügyeli és koordinálja a megvalósításban részt vevő személyeket, szakembereket; de maga a producer is részt vehet bizonyos munkafolyamatokban"
Ezt azért csak nem csinálja úgy, hogy nem is ismeri a munkatársait.
Amúgy melyik dalt írta Malek ZK-nak, ezt a fentebb linkelt ...-t?