Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
X-faktor 2011 (beszélgetés)
én nem,meglepően jó Lil C.aki nagyon rossz volt a Vera,tényleg nem volt neki való Tóth Gabi dala
Ezen miért nem lepődöm meg? Oda nem lehet úgy bekerülni, hogy senkit sem ismersz...
Összejött az a párbaj,amit vártam,bár én a srácot küldtem volna haza.Ha még az is hazamegy,tényleg csak a jók maradnak. :))
Tomi eszméletlen szuper volt ma is,egy élmény volt nézni őt!
Na , ennyi volt ma,jó éjt.
Na, Szíj Melinda is a hagyjuk kategória volt. :S
Vagyis, életemben először néztem végig. :D
Hát nem. :D
Én most néztem először végig életemben.
a holnapi Blikk-címlapot várom már:
"Keresztes Ildikó élő adásban felfújt hólyagnak nevezte a tinisztárokat"
és megszólaltatják majd Lolát, Barbeet, MM-t, meg mitttomén.......
Ez így nem fer, hányszor mentenek meg egy embert? Így a döntőig elvihetnek bárkit. Kellene egy limit, egyszer mentünk, utána a közönség dönthetne csak.
Én nagyon kevésnek ajánlanék innen lemezszerződést. Sajnos talán 2-3 kivételével mind tucathang.
1000+1 van ilyenből.
neki nem hiszem, nem elég karakteres
szerintem ő azon fog sírni, amin szíj melinda is, hogy senki nem ment oda hozzá, hogy akar vele dolgozni
Valljuk be őszintén. A távozásával mi sem :-)))
Majd megy a jövőhéten. :-)
Regizzen már a párod, elkélne itt a bölcsessége!!!
A szerződésükben benne van:D Na én léptem! Jó éjt mindenkinek!
Arról nem beszélve, hogy lesz aki lemezszerződést ajánl neki, ahogy a többinek is, úgyhogy nem sokat vesztett. :)
Én nem ítélnék meg ennyiből egy embert, semmit nem tudunk róla gyakorlatilag. A kinézet pedig egy előadónak nagyon fontos. Amúgy én sem bírom.
párom azt mondja, "ez egy ilyen műsor, itt mindig kiesik valaki, mit sírnak? ez nem osztálytalálkozó!!"
Bakker!
Nem a frontra megy, hanem a gyerekeihez.
Na eggyel kevesebb...Keresztes már bőg is...pedig nem az övé esett ki..:D Kapcsolok is..:D
óó, ilyen ötösünk legyen a lottón!
:-D :-D
Na megyek fürdeni mert mindjárt kezdődik a VV! :-D
akkor mindkettő megy haza?? de jóóóó
További ajánlott fórumok: