X-faktor 2011 (beszélgetés)
én vagyok a teljesen fordítva működős eset .... :)))
egy kanyi szavazatot nem küldtem az Xben Csabira, ellenben a műsor végeztével elkezdtem mindenféle után kutakodni vele kapcsolatban, egy rakás felvételt megnéztem róla X előtt, X közben és után, aztán jött a saját lemez, a koncertek, stb.
voltaképpen nem is szeretem a tehetségkutatókat :)))
az utolsó mondatoddal egyetértek!
De hadd ne szavazzak már, ha nem akarok!
Abban biztos vagyok, hogy az emberek nem arra szavaznak, akinek szerintem a legkevésbé hamis a hangja. Ezt soha nem is állítottam, sőt, inkább az ellenkezőjét.)
Abban azonban nem vagyok biztos, hogy tényleg azok szavaznak, akik majd koncertre akarnak járni.
Rajongó nem leszek, nekem csak a mezőnyből az említett előadók tetszenek. A mezőnyből kimagaslónak tartom őket.
A rajongók dolga követni az énekest, eljárni koncertekre, CD-t dedikáltatni.
bocsi, félreértelmeztem, azt hittem, mindenkihez szól a kérdés, aki valakit favorizál az Xben...
de látom, én vagyok itt a fehér holló :))))
Virgi!
Már miért kéne bárkinek is megvenni a CD-jét vagy elmenni a koncertjére csak azért, mert itt, a műsorban az adott felhozatalból ő tetszik?
Drukkolhatok úgy is egy sportolónak, hogy sose megyek el a versenyére, nem? Nézem a tévében és kész.
Én - bármennyire is tetszik Traány és Kocsis - eszembe sem jutna itthon őket hallgatni CD-ről. Majd ha lesz saját lemezük, jó dalokkal, akkor szívesen hallom majd a dalaikat a rádióban és nem kapcsolok el.
De hangsúlyozom: itt a műsorban van egy adott felhozatal, amiből a számunkra legjobbnak drukkolunk. Nem feltétlen érnek el arra a szintre, hogy élőben is meg akarjam nézni őt/őket vagy a CD-jükre várjak,.
További ajánlott fórumok:
- Nézitek az X-Faktort?
- Beindult a gépezet! X-faktor vagy Megasztár 2010?
- The(brit) X-factor kontra magyar x-faktor
- Az X-faktoros ikrekből a fogszabályzós melyik? Bea, vagy Mariann?
- Nézitek az X-Faktort, ki nyeri szerintetek?
- Tegnap volt az X-Faktor vagy ma este lesz? (mindkét napra be van írva a műsorújságba..:O)