Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Kenyerek, péksütemények receptjei » Wokban sült szódás kenyér recept

Wokban sült szódás kenyér recept


Elkészítési idő 50 perc

A Wokban sült szódás kenyér hozzávalói:
kb. 1 kg-os kenyérhez:
50 dkg BL55 búzaliszt (de lehet részben teljes kiőrlésűt is hozzáadni)
2 púpozott tk. szódabikarbóna
2 csapott tk. só
4 dl kefir (vagy natúr joghurt)


Wokban sült szódás kenyér 1.Wokban sült szódás kenyér 2.Wokban sült szódás kenyér 3.


A Wokban sült szódás kenyér elkészítési módja:
Az összetevőkből pár perc alatt tésztát gyúrtam kézzel. Majd egy kerámiabevonatos wokban (de lehet egy nagyobb teflon bevonatos serpenyő is) oldalanként 20-20 perc alatt alacsony hőfokon fedő alatt megsütöttem a kenyeret. Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Kenyerek, péksütemények receptjei


A wokban sült szódás kenyér elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook