Walking Dead! Ki nézi a sorozatot? (beszélgetés)
Engem idegesít hogy túl sok idő telt el a farm eljövetelétől és a 3. évad kezdő részéig amiről semmit nem tudunk. A 2. évad utolsó részében egy épületet mutattak, de az nem a börtön volt.
Kiváncsi vagyok kié a gyerek, ill. túl éli e Lori a szülést?!
Most a 3. évadban Rick teljesen megváltozott, szinte alig van benne valami empátia.
Belenéztem a 3. évad bemutatójába, lesz egy kis város ahol vannak túlélők, és azokkal fognak harcolni, mert vissza akarják venni a börtönt.
Fel sem tűnt, hogy levágta az állkapcsukat. Annyira nem szeretem őket nézegetni :DDDD
Most a képregényt vadászom, csak sajna még nincs letölthető verzió...
Én nem merem nézni de a párom imádja.Furi de engem is érdekel és ezért mindig kivallatom mi történt.
Azért hurcolássza a két zombit a néger csaj hogy ne szagolják ki a többiek az élő hús szagát.
Na látod, azt még kifelejtettem, annak ellenére hogy volt 1-2 poén is, nagyon ott van az is a szeren :) Jön amúgy 2. rész is belőle majd.
Holtak naplója, Holtak földje még ezeket is megnézheted.
Ott van még a 28 nappal később és a folytatása a 28 héttel később bár azok nem a klasszikus zombi félék, de jók.
Na, akkor valamelyik nap a nagy vasalás közepette megnézem a Holtak hajnalát és a holtak napját!
Neked tetszett a Zombiland? Volt pár jó poén, de igazából többet vártam ....
Ugye? Én is így vagyok. Nekem mondjukabszolút kedvencem a Holtak hajnala 2004-s feldolozása, annál jobb nincs.
Még ami jó, a Holtak napja, a többi már csak elmegy.
én még a wepizódokat vadászom! Állítólag benne van az is hogyan lett zombi, az a kislány, akivel először találkozik Rick!
Nagyon nagyon jó a sorozat, a kaptár 4. és 5 hatalmas csalódása után, végre valami, ami zombis, de nem gagyi :DDD
Énnnnnnnnn! Már a 3. évad 2. rész megy. Mindig olyan nehéz kivárni a következő részt.
Na ezt még én sem tudom...engem is érdekel a válasz, mert nem tudok rájönni. De biztos hogy fontos szereplő, mivel az új boritó képeken is szerepel, tehát gondolom nem csak 1-2 részes szereplő lesz.Ami még idegesít, hogy csomó rész van ami a sorozatból kimaradt, aztán ha nézed az előzményeket akad olyan ami kimaradt elméletben.
Ső én találtam a felíratoknál 2 évad 0. részhez felíratot is, csak a filmet nem.
Van pár dolog, amit nem értek.
pl, Ki az a szamuráj kardos nő, aki megmenti Andreát. És mire jó az a két zombi?
További ajánlott fórumok:
- Akik nem nézik a Barátok közt c. sorozatot...
- Hazatalálsz című sorozatot nézi valaki? Mi a véleményetek róla?
- Valaki nézi "A klón "című sorozatot?
- Született médium c. sorozatot nézi valaki? Vélemények?
- Ki nézi a ˇˇZárt Ajtók Mögöttˇˇ című sorozatot a cool-on?
- Nézi valaki az AXN-en a Hannibal c. sorozatot? Mit gondoltok róla?