Walk aerobic (beszélgetés)
Ursa, én is hiszek benne, hogyne hinnék! ez az egész csak a szigeri zsírokra vonatkozott!
annak nem mindegy, hogy mennyit és hogyan tornázol.
Meg hát, egy nagy súlyfelesleggel bíró emberke gyorsabban fogy Leslie-vel is, mint egy nem annyira duci. A bőr alatti zsírtól (kar, comb, popsi) látványosabban, és gyorsabban szabadulunk meg.
A rejtett sajnos nincs szem előtt...
ez a kutatás csak a rejtett hasi zsírokra vonatkozott, nem a tpipikus elhízásra. (csak nem voltam részletes, boooocsiiiii...):-D
Mármint annak hiszek, hogy nem használnak számítógépes animációt! Tényleg változtak az emberek! :)
Kriszta neked tényleg valami intenzívebb után kell nézned valószínűleg! :)
MIndenkinek a magának valót! :)
Kriszta neked lehet, hogy nem olyan hatásos, de Leslie videóin azért látni elég látványos átváltozásokat. Én hiszek neki!!!!
Szerintem ez azért nem elég információ!
Mármint, ha valaki semmit nem mozog, sokat eszik, akkor szerintem heti 10-12 mérfölddel kezdve is fogy. Viszont aki már jó ideje tornázik annak a 20 sem olyan hatásos.
Attól is függ, hogy milyen munkája van, mert pl. Vaczilának, aki (úgy képzelem) egész nap ugrál a gyerekek körül és között, nem olyan látványos hatást érhet el mozgással. Viszont aki ülőmunkát végez, az 30 perc mozgással is csodákat tapasztal.
????????????????
Sziasztok!
most olvastam egy kutatást, egy amerikai doki vizsgált 6 hónapon át 4 csoportot, hogy csak torna hatására hogy változik a belső szervek körülötti zsír aránya. (nekem is ez a sok...)
1. csoport: nem tornáztak -híztak.
2. Heti 12 mile élénk séta -stagnáltak
3. heti 12 mile kocogás -fogytak
4. heti 17-20 mile kocogás -gyorsan fogytak
Ezt csak azért tettem ide, mert ebből be tudjuk lőni, hogy a fogyáshoz mennyi mile-ra van szükségünk. pl. a heti 3-szor 4 mile nem elég...
ezért nem volt nekem sem hatásos a tornám, heti 6-ra fel kell emelnem a walkot.
Eluralkodott a fertőző tornaláz! Senki nem menekül és nem tud uralkodni magán ........
:)
Total body sculpt Cindy Whitmars 30 perc
Semmi különös, bár kicsit szokatlanok a mozdulatok.
Van egy 10 perces tornája, amit már csinálam néhányszor exercise TV. Utána mindig izomlázam volt.
De ma azt hiszem ennyi!
Jaj, nagyon meleg van. Már most!
Itt ülök és fontolgatom, hogy tornázzak-e vagy sem.....
Azt hittem ma már nem tornáztok a meleg miatt, de most este összeszedtem magam és nekiálltam mégis. Leslie Sansone - Exercise TV - 3 Mile Walk (46 min)
+ egy kis hasizom.
L.S. belly, buns &thighs slimdown 45 perc
L.S. lásd fent, földön fekvős néhány gyakorlat 12 perc
Ezekben gumiszalagot használ, amit én 70 dkg-os lábsúllyal helyettesítettem.
L.S. walk away a pounds express 2 miles 30 perc
sziasztok!
az lenne a kérdésem ,hogy honnan szerzitek ezeket a tornákat?Vagy mik ezek a mérföldek?
4 really big miles -1-1 kilós bokasúlyokkal.....hát, nem mondom, olyan izmaim is dolgoztak, amiket eddig nem is éreztm. Miután a nyújtásnál levettem a súlyt, olyan könnyű lettem, hogy majdnem orra estem a lendülettől:-D!
59 perc, plusz 9 perc has (Callanetics), és 15 fekvőtámasz. Össz: 68 perc.
Ursa, 2 kilóssal? uhhh..le a kalappal!!!
L.S. punch up your walk 4 miles 2kg-os súlyzóval
55 perc : elfáradtam!