Vörösiszap katasztrófa (beszélgetés)
Beállnék menteni és iszapot lapátolni, a vagyonomat meg felajánlanám az újjáépítésre, és nagyon imádkoznék, hogy az Isten és az emberek bocsássák meg, amit okoztam.
Igaz, ha a tulajok így állnának hozzá, akkor a gáttal is törődtek volna, és nem lett volna az egész iszapömlés.
Nem tudni mi lenne a jó.:(
Egyik lehetőség sem jó.
Most nézem a HÍR TV-t,kíváncsi vagyok mit mondanak újat.
Pánik helyett füvet nyírnak és napoznak a devecseriek
[origo]|2010. 10. 09., 16:55|Utolsó módosítás: 2010. 10. 09., 16:56|
hanem gondoznánk is azt!
Mármint a céget.
Megjelentek a csalók az iszapkatasztrófa helyszínén
Heti Válasz Online- itthon@hetivalasz.huLétrehozás:2010.10.09. - 17:15
17.10 Rémhírek terjednek Devecserben
Egy devecseri asszony az [origo] tudósítóitól érdeklődött, hogy igaz-e, hogy felrobbantják a kolontári gátat, mert nem bírnak vele. Azt mondta, hogy kevés az információjuk, nem igazán tudják, mi fog történni, nem tudják, mire számítsanak. "Senkinek nem kívánom ezt a nem tudom érzést" - mondta. A nő szerint az a legrosszabb az egészben, hogy nem tudják mi lesz este, és azt kérdezte, hogy "hogyan hajtsuk le így a fejünket".
Ajkán már nem tudják hová tenni az adományokat
Ajkán már több adomány gyűlt össze, mint amennyit el tudnak raktározni - értesült az Indexveszprem.hu. Folyamatosan érkeznek az adományok Ajkára. A Mikes utcai általános iskolában ruhaneműket válogatnak és csoportosítanak, a Kristály-völgy Egyesület irodájában (Bányász sportpálya) pedig az élelmiszer-adományokat fogadják. Varga Andrea, a civil szervezet vezetője arra kéri az adakozókat, hogy aki még nem indult el otthonról az már ne is tegye, mert a rengeteg adományt már nem tudják hová rakni.
A Budapesten zajló Pálinka Fesztiválon a Panyolai Elixír tulajdonosai cégük büszkeségét, a szatmári szilvapálinkát kezdték el árulni úgy, hogy minden egyes forint, tehát a bevétel 100 százaléka a tragédia helyszínére érkezik majd, már a jövő hét első napjaiban.
Szegedi halászléfőzők meleg ételt és rengeteg mást ajánlottak fel. Ez csak néhány apró, mégis sokat mondó példa arra, hogy mindenki tud segíteni, aki szeretne.
Ha másképp nem, hívhatják a 1752-es nemzeti segélyvonalat. Tegyék meg! Ahogy korábban írtam: most mutassa meg, Magyarország!
További ajánlott fórumok:
- A szüleim katasztrofálisak
- Mennyire szennyeződhetett a csernobili katasztrófától a mi hazánk?
- 2012.Maya Naptár- Földrengés, járványok, természeti katasztrófák, igen gyors ütemben megvalósulni látszanak a dolgok, mi a véleményed?
- Tisztító- és mosószerek katasztrófa! :(
- Napkitörés fenyegeti a földünket! Lehet katasztrófa ebből?
- Nemzeti Segélyvonal: 1752, a Vörösiszap-katasztrófa károsultjainak