Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Vörösboros zúzapörkölt recept

Vörösboros zúzapörkölt recept

A Vörösboros zúzapörkölt hozzávalói:
50 dkg zúza (csirke vagy pulyka)
- 1 fej vöröshagyma
- 1-2 gerezd fokhagyma
- 1 dl vörösbor
- 1 dl víz
- só
- őrölt bors
- pirospaprika
- szerecsendió
- ételízesítő
- majoranna
- bazsalikom
- olaj


A Vörösboros zúzapörkölt elkészítési módja:
A zúzat összedaraboljuk. A hagymát apróra vágjuk, és olajon megfuttatni. Rátesszük a zúzát, és kicsit pároljuk, majd hozzáadjuk ízlés szerint a fűszereket. Kicsit még így is pároljuk, majd felengedjük vízzel és a vörösborral. Készre főzzük, és galuskával tálaljuk.


Kategória: Egytálételek receptjei


A vörösboros zúzapörkölt elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook