Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Vörösboros malacsült aszalt szilvával recept

Vörösboros malacsült aszalt szilvával recept

A Vörösboros malacsült aszalt szilvával hozzávalói:
Hozzávalók (4 személyre):
5 dkg vaj
4 szelet előre pácolt rövidkaraj vagy szűzpecsenye
20 dkg aszalt szilva magozva, felezve
1 dl fehérbor
2 dl tejföl
Só, fehér bors, szerecsendió


A Vörösboros malacsült aszalt szilvával elkészítési módja:
Hevítsd fel a vajat egy serpenyőben, majd süsd benne a hússzeletek mindkét oldalát 2-3 percig. Add hozzá az aszalt szilvát és öntsd alá a bort. Forrald el a lé felét, aztán öntsd fel a tejfőllel, és főzd még pár percig, hogy a hús teljesen megpuhuljon. Ízesítsd utána fehér borssal, szerecsendióval, sóval. Instant burgonyapürével tálald, amit elkészíthetsz, amíg a hús fő.


Kategória: Húsételek receptjei


A vörösboros malacsült aszalt szilvával elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook