Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Vörösáfonya-narancs-gyömbér puncs recept

Vörösáfonya-narancs-gyömbér puncs recept

A Vörösáfonya-narancs-gyömbér puncs hozzávalói:
300 gramm vörösáfonya
6 bögre tiszta víz
1 nagy narancs leve és reszelt héja
Picike gyömbér megtisztítva, apróra vágva
1/3 bögre agave szirup vagy édesítő ízlés szerint


A Vörösáfonya-narancs-gyömbér puncs elkészítési módja:
Tedd az áfonyát, 2 bögre vizet, a narancsot, és a gyömbért egy robotgépbe, vagy turmixba, és addig turmixold, amíg folyékony nem lesz, majd öntsd ki egy kancsóba, add hozzá a maradék vizet, édesítsd és hűtsd le minimum 1 órát. Mikor felszolgálod, a pohárba tegyél narancs szeleteket.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A vörösáfonya-narancs-gyömbér puncs elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook