Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Vörös káposztasaláta recept

Vörös káposztasaláta recept

A Vörös káposztasaláta hozzávalói:
1 fej lila káposzta
2 db sárgarépa
1 marék ruccola
1 fej lila hagyma
2 ek olívaolaj
1 db citrom


A Vörös káposztasaláta elkészítési módja:
A káposztát legyaluljuk, a sárgarépát sajtreszelőn lereszeljük, a lila hagymát nagyon vékony szeletekre vágjuk. Egy nagy tálba tesszük, megsózzuk, borsozzuk, bőven facsarunk rá citromot. Utána megöntözzük egy kevés olívaolajjal. Jól összekeverjük a ruccola salátával.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A vörös káposztasaláta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook