Vonzódás vagy csak szimpátia? (beszélgetős fórum)
ha házas sztem nem sok értelme van belemenni:)
De én nem akarok szétzúzni semmilyen családot! Csak arra vagyok kíváncsi, mi motiválja őt, hogy keresse a társaságomat. Mert kb.10 éve egy helyen dolgozunk, igaz, más-más épületben, de az utóbbi 2 hónapban direkt keresi az alkalmakat, hogy kommunikáljunk. Csak azt kérdeztem, ti mire gondolnátok ilyen szituációban?
Szerintem, ne menj bele semmiféle kapcsolatba egy házas pasival, azzal csak magadnak csinálsz problémát.
Én a helyedben ritkítanám azokat az alkalmakat, amikor chateltek, stb.
Ha állandóan "körülötted legyeskedik",akkor gyanús!:) De azt szerintem érzi egy nő,ha "vadásznak" rá!
Talán figyeld meg,hogy hogyan viselkedik a többi kolléganőddel!?
De,ahogy már írtk,mindig a Nő dönt! Rajtad múlik,hogy mi lesz belőle-szimpátia vagy vonzódás!? A pasik csak adják magukat,ill. a lehetőséget...:)
Szerintem semmiféleképpen ne menj bele ebbe a kapcsolatba! Nem csak azért, mert szét marhatsz egy családot!, de a végén valószínű úgy sem téged választana, ő csak egy kis változatosságra vágyik, játszani akar! Nem hiszem, hogy megéri, a végén úgy is te fogsz szenvedni. Egyszerűen nézd levegőnek / bár nem könnyű, ha tetszik neked/, s meglásd előbb-utóbb lekopik, majd új prédát keres. Van annyi szabad pasi keress csak azok között szerintem.:) Biztos, hogy nincs erre szükséged.
Hogyan tudná bárki is megmondani ezt?
Ezt neked kell tudni.
Bírom, amikor a kollégák tudják, hogy nem jó a házasság....Honnan? Látjátok? Elmeséli?
Nevetséges.
Az én kollégáim azt hiszik, hogy itthon én hordom a nadrágot. Volt egy kolléganőm, aki azt gondolta, hogy a férjem egy szomorú szemű, csendes nem túl jó pasi. Amikor meglátta a férjemet, akkor mondta ezt el. Jót nevettem rajta:))))) Hiszen a férjem egy magas jóképű, jó humorú, életvidám pasi:))) Mindketten hordunk nadrágot:)
Tehát, akármit félreérthettek.
Ha pasit akarsz keress mást. Engem is kedvelnek a pasi kollégáim és sosem jut eszembe, hogy azért, mert akarnak valamit. De lehet ma rákérdezek:))))
Nehogy belezúgj! Csak magaddal babrálsz ki.
Rengetegen leírták, a szeretős fórumba :)
Nehéz! De azért köszönöm mindenkinek! Ha volt valaki hasonló helyzetben, kérem, írja meg!
Hát nem tudom mit tegyél!Nem lennék a helyedben az biztos!
Te mit szeretnél,hogy vonzódás vagy szimplán szimpátia legyen?
Te döntöd el,hogy hogyan fogadod ezt..rajtad múlik egyedűl...
az ha valakinek rossz a házassága és pillanatnyi fellángolást érez valamelyik kollegina iránt nem újdonság a munkahely az munkahely..ott nincsenek otthoni problémák és általában a kolléganők oly megértőek tudnak lenni...
minden rajtad múlik ,hogy hogyan veszed fel a dolgot és hogyan tudod kezelni..azzal,hogy belézúgsz nem sok jót teszel magadnak..hisz házas..családos.
legyél reális és gondolkozz úgy!
Vagy némi izgalommal feldobni szándékozik?
Ez az, amit biztosan tudok.
Szia!Lehet hogy rossz a házassága!!!
Sokat sertepertél körülötted :)
Semmi gond, köszönöm a válaszodat! Nem akarok én belemászni senki házasságába, csak szeretnék tisztán látni, ebben kérem a segítségeteket.
Keresi a társaságomat, este chat-en keres mindig, de semmi célzást nem tesz, mégis érzem, hogy forr a levegő. Rettentő figyelmes, kedves. Hogy értelmezzem? Lassan kezdek belezúgni...tudom, nem szabad.
Ne haragudj, de én így gondolom.
Házi nyúlra nem lövünk. Tudod ha románc véget ér akkor is együtt kellene dolgozni, ami az estek többségében nem megy, ja és kinek kell rendszerint melóhelyről távozni a hölgynek nem pasinak.
Az "igen" a 2.hsz-hoz szólt :-(
Ha nős, akkor semmi.. Remélem, érted, hogy gondoltam.
Sziasztok! Szerintetek mik a jelei, ha egyik munkatársunk vonzódik hozzánk? (sajnos nős)
További ajánlott fórumok: