Vonzódás mindkét nemhez (beszélgetés)
Hol írtam ilyet?
De ha meleg akkor legyen így!
Ennyire nem tudod megérteni hogy érzései vannak a srác iránt? Jobb lenne egy prosti?
Persze...
Érzelmei vannak a fiú felé,gondolod ezen változtatna egy idegen prosti???
Na tényleg megyek,sziasztok
Hallottam én már olyat, hogy egy "profi nő" is hozzájárult ahhoz, hogy csalódott a női nemben.
Az is zavarna, ha apuka kapásból tudná, hova vigye "csajos helyre".
Köszi,ezt én is így gondolom.
Ezzel együtt féltem nagyon az ítélkező,gyalázkodó ,mocskolódó emberektől.Itt is olvastam ilyen hozzászólásokat hát még mi lesz a kinti életbe vele a későbbiekben :(
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat,nekem menni kell húzni az igát,jó volt olvasni a hozzászólásokat,de kérlek ne veszekedjetek,nem azért indítottam a fórumot hogy egymásnak essetek.
További jó társalgást nektek,és szép délutánt.
Volt egy egész délután mikor kettesben beszélgettünk.
Tudja hogy ez nem "normális" dolog.Tudja hogy nehéz ami előtt áll,de ez van.
Mi sem szexelünk a gyerekek előtt,ami a fejében van azon pedig nem tudok változtatni.Abban reménykedem hogy ez csak egy kamaszos kíváncsiság,és később rájön hogy ez csak egy eltévelyedés volt részéről.Hisz nem azt mondja meleg hanem fiúk lányok egyformán érdeklik.
Ez ugye fantáziálás.
Mert még nemi életet nem élt...
Én reménykedem,de bárhogy is dönt majd mindíg a fiam marad!
És mindenbe mellette leszek!
Meg aki nem ment haza.
Én még a sorkötelezettség idején voltam fiatal.
Szigorúbban neveltek akkor még a szülők is, a munkahelyi környezet is beleszólhatott bárki dolgaiba, sőt a lakókörnyezetnek is volt szava. Talán kevesebb volt az a fiatal, akit akkor lógósnak neveztek, de lehet, hogy nem kerültek a köztudatba.
Némelyik fiúnak tetszett is akár a katonaság, de volt, akiknek súlyos traumát okozott, és sokan lettek öngyilkosok.
Önkéntes alapon is más a helyzet, és az mindenképpen jó, hogy nem X vagy Y véleménye dönti el, mi kell a fiataloknak.
Menjél. Jó étvágyat!
Közben olvass utána a neten, hogy mit ehetsz és mit nem!
Elég szánalmas. Hozzáférhetnek az információkhoz, és csak a hülyeségre vevők.
Ha mindenki ilyen lenne a fáról se jöttünk volna le.
Szerintem nem írtam bántó dolgot.
És igen,házimunka kész,ebéd megvolt,úgyhogy most leültem egy fél órára netezni,kíváncsi voltam miket írtok,de látom az is probléma hogy nem voltam eddig,most meg az a baj hogy itt vagyok?
Én ezt már nem tudom követni...
Te nem érted, hogy ez nem olyan dolog amit eldönthet valaki? Nem választható. Ilyen. Ilyennek született. Mint ahogyan születhet valaki szőkének vagy barna bőrűnek.
És akik ezért megvetik, kiközösítik az épp olyan, mint te.
További ajánlott fórumok:
- Összetett szavakat kell írni, amelyben mindkét szó értelmes és azonos betűvel kezdődik
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?
- Hogyan kezdjen egy fiatal pár önálló életet úgy, hogy mindketten minimálbéresek?
- "Kínos" vonzódás
- Fizikai vonzódás
- Lehet, hogy tényleg csak barátság? Honnantól vonzódás?