Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Anyaotthonról való tapasztalatok? Van, aki volt ott és talpra tudott állni? fórum

Anyaotthonról való tapasztalatok? Van, aki volt ott és talpra tudott állni? (beszélgetős fórum)


jún. 22. 08:00
Szia. 25èvvel ezelőtt a legidősebb lányommal kerültünk anyaotthonba. Mivel a szüleim nem fogadtak be gyerekkel nem volt màs választásom. Több mint másfél èvig èltünk ott. Volt munkám viszont az 12óra volt. Emiatt hetes bölcsibe kellett adnom a lànyomat. Szerencsèmre nagyon emberi volt a vezetőnő ès meg tudtuk oldani hogy amikor szabad voltam a lànyom velem volt. Eközben megismertem valakit ès kb egy èv utàn albérletbe költöztünk. 13 évig voltunk házasok. 3 közös gyermekünk született. A lényeg hogy rengeteg segítsèg szerencse és àldozat àràn de talpra tudtam àllni. Bárhogy is alakul az èleted ne keseredj el. Mindig van valami kiút. Ha esetleg beszélni szeretnèl valakivel nyugodtan írj ràm privátban. Kitartàs. Az eső sem esik örökkè!
2. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 22. 05:55
Túl sok sikersztorit nem hallottam, de akinek van családi vagy anyagi háttere, az valószínű talpra tud állni. Egyedül, gyerekekkel a nyakán pénz és lakás nélkül aligha.
jún. 22. 01:51
Anyaotthonról való tapasztalatok? Van aki volt ott és talpra tudott állni?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook