Volt már valaki rosszul szagoktól? (tudásbázis)
Áh dehogy!
Vicceltem, persze, hogy lehet rosszul lenni szagoktól!
Pl negem reggel érzékenyebb a gyomrom a szagokra.
Illetve vanna olyan szagok amitől bárki rosszul lenne!
"Volt már valaki rosszul szagoktól?"
Bevallom, boncolásokkor voltam. Rajtam az segített, hogy levendula illóolajat cseppentettem zsebkendőre és azt szagolgattam közben.
Időszakosan nekem is előjön. Ma a férjem csirkecombot mikrozott, amikor kivette majdnem behánytam. :D
Amúgy sem bírom a hús szagát, de néha kevésbé, a csirke megmelegítve szerintem meg gyilkos.
Az első terhességem alatt zavartak az illatok.
Aztán egyetlen egyszer lettem nagyon rosszul szagtól, nem biztos, hogy jó, ha elárulom, hogy hol. Ott talán gázálarc segített volna.
Különben nem zavarnak a szagok/illatok.
Terhesen olyan szaglásom volt, mint egy vizslának...minden is zavart...parfüm, cigi, autó, ember, állat....
Most is vannak zavaró szagok, amiket nem szeretek (gázolaj, dögszag), igyekszem kerülni.
Van egykét dolog amit nagyon nem bírok,,de nyilván nem naponta.
Reggel sokkal érzékenyebb vagyok ha valami olyat érzek ami nem tetszik.
Sajnálom,,nem tudom mi a megoldás.
További ajánlott fórumok:
- Nagyon rosszul érzem magam. A férjem mellett beleszerettem valaki másba, de én ezt nem akarom! Mit tegyek?
- Anyagilag nagyon rosszul állok. Sosem volt még ennyire vészes.
- Túl sok volt belőlem? Nagyon rosszul esett ez...
- Gátmetszés után rosszul varrtak össze. Volt már valakinek ilyen? Lehet ezzel vmit kezdeni?
- Volt úgy valaki terhesség elején hogy annyira rosszul volt, hogy nem tudott dolgozni sem?
- Esti rosszullét 12 hetesen - Volt már valakinek hasonló tünete? Hogy lehet segíteni rajta?